Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Craiova face softul pentru proiectul Vision 2020 Trei miliarde de lei vechi pentru strategia de dezvoltare a Zonei Metropolitane Constanţa

ro

16 Jun, 2011 00:55 2382 Marime text
ZMetropolitana_sediu.jpgO firmă din Dolj, SC I-SYS SRL, a câştigat contractul pus la bătaie de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanţa, pentru 294.000 de lei fără TVA, în detrimentul altei firme participante. Potrivit anunţului de atribuire numărul 135653/15.06.2011, contractul vizează elaborarea strategiei de dezvoltare a Zonei Metropolitane Constanţa, care face parte din proiectul „Vision 2020 - o strategie integrată a Zonei Metropolitane Constanţa". Suma maximă pe care era dispusă autoritatea contractantă să o pună la dispoziţie era de 310.800 de lei fără TVA.

Contractul a fost încheiat pe 12 mai cu SC I-SYS SRL, din judeţul Dolj. Firma nu a mai câştigat alte contracte în judeţul Constanţa. Societatea câştigătoare a fost înfiinţată în 2009 şi are ca obiect activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). Jianu Augustin este asociatul unic, iar sediul social al firmei este în municipiul Craiova. Potrivit datelor caietului de sarcini al licitaţiei, activitatea de elaborare a strategiei va consta, în principal, în colectarea de date relevante de la nivel local, dar şi de date statistice de la instituţiile abilitate, analiza acestor date de către o echipă de experţi cu o vastă experienţă în domeniul elaborării de strategii şi care cunosc foarte bine sistemul administraţiei publice locale din România şi elaborarea propriu-zisă a documentului strategic. În plus, operatorul economic contractat să elaboreze Strategia de Dezvoltare a Zonei Metropolitane Constanţa va dispune de o echipă de minim 21 de experţi, respectiv coordonator elaborare strategie, asistent coordonator elaborare strategie, expert coordonator domeniu infrastructura, expert coordonator domeniu social, expert coordonator domeniul mediu, expert coordonator domeniul economic, expert pentru UAT municipiul Constanţa, judeţul Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Techirghiol, Eforie, Lumina, Valu lui Traian, Mihail Kogălniceanu, Corbu, Poarta Albă, Cumpăna, Agigea, Tuzla.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii