Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă competiţie internă în PDL Constanţa Cinci tineri se bat pentru o funcţie în BPN

ro

23 May, 2011 01:18 1986 Marime text

O nouă competiţie se prefigurează în PDL Constanţa. După alegerea conducerii judeţene a filialei, după alegerile la organizaţiile de tineret, de femei şi de pensionari, în filiala constănţeană are loc o nouă bătălie internă: cea pentru candidatura la o funcţie în Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de Tineret a PDL (OTPDL).

În week-end-ul 4-5 iunie vor avea loc la Bucureşti alegeri pentru noua echipă de conducere a tineretului democrat-liberal. Organizaţia tinerilor PDL Constanţa are dreptul, se pare, la o singură candidatură: cea pentru funcţia de secretar regional la tineret. Practic, o singură persoană va fi nominalizată să se înscrie în bătălia pentru a reprezenta tineretul democrat-liberal constănţean la centru. Chiar şi aşa, şansele ca OTPDL Constanţa să prindă un loc în BPN nu sunt foarte mari, având în vedere faptul că pentru funcţia de secretar regional vor candida tineri democrat-liberali din şase judeţe, câte cuprinde regiunea: Constanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea. Cu alte cuvinte, sunt şase candidaţi pe loc.

Pe plan local, bătălia internă pentru dreptul de candidatură la această funcţie din partea OTPDL Constanţa se dă între cinci tineri pedelişti. Este vorba despre preşedintele organizaţiei judeţene de tineret - Mihai Petre, secretarul general al filialei - Mihai Tararache, Ionuţ Fântână - prim-vicepreşedinte, Sorina Tuşa şi Alexandra Haritini Oprea-Iutis. Surse din partid susţin că aceasta din urmă nici nu ar avea calitatea de membru al OTPDL Constanţa, fiind doar preşedintele comisiei de sănătate de pe lângă Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa. Rămâne de văzut care dintre cei cinci candidaţi va ajunge la Bucureşti spre a intra în competiţia pentru postul de secretar regional. Decizia va fi luată zilele următoare de către Biroul Permanent Judeţean al OTPDL Constanţa, care îl susţine pentru funcţia de lider al tineretului democrat-liberal pe Răzvan Mustea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MEME 23 May, 2011 09:53 Sorina Tusa -o femeie cu calitati deosebite in viata politica Constanteana! Bafta!!!