Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O pedelista imbrancita si afisele lui Basescu rupte

ro

11 Nov, 2009 01:22 1762 Marime text

afis_basescu.jpgIncidente de campanie la Mangalia

Relativ puţine incidente înregistrate la Mangalia în această campanie electorală. În afara acuzaţiilor PD-L-ului cu privire la sancţiunile contravenţionale pe care partidul le-a primit din partea primăriei, pentru amplasarea banner-elor cu Traian Băsescu - cu o valoare totală de 8.000 de lei, incidente sporadice au avut loc doar în primele zile ale acestei săptămâni.

Astfel, o membră a PD-L Mangalia, care distribuia fluturaşi electorali cu Traian Băsescu în cutiile poştale ale cetăţenilor, a fost agresată verbal şi fizic, în scara unui bloc din centrul oraşului. „Femeia distribuia pliante în scara unui bloc de pe strada Rozelor, când un bărbat, pe care l-am identificat ulterior şi pe care îl cercetăm, a lovit-o. Din primele cercetări se pare că acesta nu este membru al unui partid politic, ci doar „adversar" al PD-L-ului. Femeia a depus plângere la poliţie şi urmează să continuăm cercetările", ne-a declarat şeful Poliţiei Municipiului Mangalia, comisar-şef Nicolae Pescaru.

În cursul zilei de ieri, un alt incident, de data aceasta de amploare, a avut loc în zona Aleii Farului. Şeful poliţiei din localitate afirmă că a fost vorba despre mai mulţi angajaţi ai firmei de salubrizare, care au rupt afişele cu Traian Băsescu de pe stâlpi, iar că incidentul a fost aplanat în cele din urmă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii