Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația PSD Medgidia, preluată de un om de afaceri, ales consilier local la alegerile din 9 iunie! Despre cine este vorba

ro

04 Jul, 2024 10:09 1887 Marime text

Genc Mevlit ales consilier local pe listele PSD Medgidia la alegerile din 9 iunie a fost ales președinte al organizației de la Medgidia.
Mevlit a deschis lista candidaților Partidului Social Democrat pentru Consiliul Local Medgidia.

Din Biroul Municipal al PSD Medgidia mai fac parte - Luminița Vlădescu – prim-vicepreședinte și Stere Bușu – vicepreședinte, Adrian Bereș – vicepreședinte, Constantin Pricop – vicepreședinte, Bogdănel Visarion Drăghiceanu – vicepreședinte, Tănase Cîju – Vicepreședinte, Cătălin Ciorobea – Vicepreședinte, Florica Rica Cornățel – vicepreședinte și Luminița Bălăceanu – secretar executiv.
Mevlit Genc este asociat în Gekguard Security. Genc mai figurează ca unic asociat și administrator la Sunrise Comp SRL, asociat 99% și administrator la Adfergen Comp SRL, unic asociat și administrator la Sunrise Grec Medical SRL și unic asociat la Umut Dios Medical SRL.

Totodată acesta este și președintele Asociația ZEKAT care a contruit în Medgidia un complex de servicii sociale.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii