Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz - „Catană nu ştie să-şi pună la punct poliţiştii"

ro

10 Apr, 2011 20:49 1558 Marime text
cap_9.jpg„Sunt mulţumit că aţi venit şi nu aţi făcut ca şeful de post de la Bărăganu. Probabil că domnul Catană nu ştie să-şi pună la punct poliţiştii", i-a spus Palaz şefului poliţiei de la Ciobanu

În urmă cu două săptămâni, la audienţa pe care prefectul Claudiu Palaz a avut-o la Bărăganu, a semnalat dezinteresul şefului de post din localitate, care nu a catadicsit să se prezinte la reuniune. Sâmbătă, la audienţele de la Ciobanu şi de la Gârliciu, ambii şefi de post au fost prezenţi.

Problemele cu care se confruntă în localitate şi pe care cetăţenii le-au semnalat în cele două comune, dar şi reacţia acestor şefi de post l-au determinat pe prefectul Palaz să dea vina pe şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, pentru comportamentul de genul celui al şefului de la Bărăganu. „Sunt mulţumit că aţi venit şi nu aţi făcut ca şeful de post de la Bărăganu. Probabil că domnul Catană nu ştie să-şi pună la punct poliţiştii", a spus Palaz celor veniţi la audienţă la Ciobanu.

Nici la Gârliciu atitudinea şefului de post care a ridicat tonul într-o conversaţie cu prefectul, legată de o problemă pe care o adusese în discuţie un sătean, nu i-a picat bine prefectului, care a apreciat că vina pentru comportamentul şefului de post Marian Chiper îi aparţine tot şefului de la judeţ al poliţiştilor. „Se poate ca aşa să-i fi învăţat să se comporte", a susţinut prefectul.

La Gârliciu, prefectul a fost înştiinţat de săteni că în sediul postului de poliţie din localitate ar fi fost bătuţi nişte tineri. „Nu mi-a venit să cred ce am auzit. Am să dau situaţia la verificat şi în condiţiile în care se va confirma acest lucru am să informez mai departe MAI".

Reamintim că, la ultima audienţă în judeţ, prefectul Claudiu-Iorga Palaz l-a anunţat personal, telefonic, pe şeful de post de la Bărăganu, de faptul că ar fi trebuit să se prezinte la întâlnirea de la Căminul Cultural. La celălalt capăt al firului, prefectul s-a confruntat cu o atitudine de respingere din partea acestuia: „Da', ce? E vreo problemă? De ce să vin până acolo?", i-a răspuns acesta prefectului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii