Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Până luni, lista cu delegaţii PSD şi cu acţiunile de informare Directive privind referendumul, de la conducerea CJC pentru primari

ro

29 Oct, 2011 01:00 1681 Marime text
05_sedinta_sediu_PSD_Astoria.jpgIeri de dimineaţă, adunare mare la sediul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa. Toţi primarii sau viceprimarii PSD din judeţ au fost convocaţi de conducerea partidului pentru a fi instruiţi cum să obţină ceea ce preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, spera în urmă cu câteva zile: 55% din voturile cetăţenilor judeţului la referendumul judeţean ce va avea loc pe 6 noiembrie.

Şeful CJC, împreună cu cei doi vicepreşedinţi, Cristian Darie şi Cristinel Dragomir, cu consilierii judeţeni şi cu responsabilii de zone, a pus ieri la punct detaliile legate de referendumul care va avea loc peste doar opt zile. Potrivit unor surse interne, toţi primarii trebuie să prezinte până luni, la ora 12.00, lista cu delegaţii PSD pentru secţiile de votare de pe raza localităţii lor, dar şi acţiunile punctuale pe care le vor întreprinde pe fiecare zi în parte. Mai mult, la finalul fiecărei zile, se pare că se va face o monitorizare la sânge în ceea ce priveşte demersurile făcute pentru informarea populaţiei cu privire la referendumul din 6 noiembrie, responsabilii de zonă urmând a se întruni în fiecare seară pentru a prezenta bilanţul acţiunilor din judeţ şi să verifice dacă se respectă graficul transmis.

Cu alte cuvinte, armată curată, mobilizare totală pentru a obţine în opt zile ceea ce în alţi ani, la alegerile locale sau parlamentare, s-a realizat în cel puţin o lună de campanie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii