Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L acuza PSD de furtul unui „mash" electoral

ro

28 Nov, 2009 02:09 1686 Marime text
police.jpgPartidul Democrat Liberal, filiala Mangalia, a înaintat poliţiei din municipiu o plângere privind furtul unuia dintre „mash"-urile formaţiunii. În plângere se arată că joi, 26 noiembrie, la ora 14.30, utilajul auto B-47-JLG, însoţit de reprezentanţi ai primăriei, sub îndrumarea consilierului local PSD Bogdan Maganu, a demontat ilegal şi abuziv mash-ul electoral amplasat pe şos. Constanţei, bl. 2 şi bl. 5 (zona Monumentului Eroilor), care a fost montat cu acordul Asociaţiei de Proprietari nr. 120.

„Noi am demarat cercetările, urmând să întocmim dosar penal pentru furt calificat persoanelor implicate în acest incident", ne-a declarat comisar- şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Municipiului Mangalia.

Acesta mai adaugă faptul că poliţiştii sunt pregătiţi să acţioneze prompt în perioada următoare, în ultima săptămână a campaniei electorale: „Ştim din experienţa anilor trecuţi că lupta electorală se acutizează pe măsură ce se apropie de sfârşit. Eu voi trimite luni, 30 noiembrie, o adresă liderilor filialelor locale ale partidelor politice implicate în campanie, pentru a le solicita un climat de linişte în această perioadă şi, totodată, rugămintea de a ne cere acordul pentru toate manifestările pe care le planifică", conchide şeful Poliţiei Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii