Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pleacă sau rămâne în PDL? Florin Mitroi - „Merg pe un drum care nu ştiu unde duce"

ro

31 Mar, 2012 01:48 2392 Marime text
03_Mitroi_Florin_Mitroi_03.jpgPrimarul comunei constănţene Valu lui Traian, Florin Mitroi, a comentat informaţiile potrivit cărora ar urma să treacă, în perioada imediat următoare, în tabăra liberală. Deci, de partea USL. Aflat la al doilea mandat de primar şi candidat pentru un al treilea, Mitroi a declarat: „Mi se pare că merg pe un drum care nu ştiu unde duce. Vreau să-mi creez un drum al meu".

Şeful administraţiei publice locale din Valu lui Traian a explicat că, în opinia sa, primarii sunt folosiţi de partide mai ales în perioada campaniilor electorale. Mai mult sau mai puţin ofensiv, Mitroi nu s-a sfiit să declare că s-a săturat să facă bine unor colegi de partid. „Aici o să se simtă ei care sunt aceia", a afirmat primarul. „Primarii sunt folosiţi pe post de mingi de ping pong", este de părere Mitroi.

„Primarii cu pedigree sunt căutaţi"

Întrebat dacă va debarca din PDL înaintea alegerilor locale din 10 iunie, Florin Mitroi a afirmat că încă nu a luat o hotărâre: „Nu am decis nici să plec, nici să rămân. Avem tot timpul". „Oricum, oamenii merg după mine, nu după partid. Primarii cu pedigree sunt căutaţi întotdeauna", a completat primarul (încă) democrat-liberal. Mitroi susţine că nu îi condamnă pe colegii care decid să plece în alte formaţiuni politice şi că el, personal, nu s-a folosit niciodată de partidul pe listele căruia a candidat atât în 2004, cât şi în 2008. Înainte de a activa în PDL, Florin Mitroi a făcut parte din PSD. Cel mai probabil, el va obţine cel de-al treilea mandat de primar al comunei Valu lui Traian fără probleme, având în vedere faptul că nu are un contracandidat serios.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • stancu 03 Apr, 2012 17:10 si daca candideaza din partea pcr cistiga alegerile