Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanța „Îl sprijinim necondiționat și cu toată forța pe candidatul nostru Gheorghe Mechenici la funcția de primar al localității Costinești"

ro

26 Jun, 2024 14:05 437 Marime text



PNL Constanța a luat act de hotărârea prin care Biroul Electoral Central a decis reluarea alegerilor în localitatea Costinești.

„Fără să comentăm fondul hotărârii, considerăm că reluarea scrutinului de vot din Costinești este o șansă optimă pentru schimbarea categorică a actualei administrații a comunei. Reținem că peste 60% dintre cetățenii din Costinești au decis prin vot să schimbe primarul în funcție.

Îl sprijinim necondiționat și cu toată forța pe candidatul nostru Gheorghe Mechenici la funcția de primar al localității Costinești. Rezultatul obținut de acesta la alegerile din 9 iunie ne transmite cel puțin două mesaje. În primul rând arată că este candidatul care a obținut cel mai mare capital de încredere în Costinești și în Schitu, cu o campanie curată, decentă și onestă. În același timp este absolut evident că, în proporție covârșitoare, cetățenii din Costinești și Schitu nu îl mai vor pe actualul primar în funcție.

Atunci când peste 60% dintre cetățeni votează negativ la adresa actualului primar este evident că în comunitate se cere schimbarea primarului. La fel de evident este faptul că cei mai mulți cetățeni și-au exprimat dorința de a-l schimba pe actualul primar cu candidatul PNL Gheorghe Mechenici, actualmente viceprimar și omul care muncește enorm pentru comunitate.

Asistăm practic la organizarea unui ”tur 2” în Costinești și suntem siguri că cetățenii vor alege să își folosească votul în mod util, și vor alege singurul candidat care merită să ocupe funcția de primar, în persoana colegului nostru liberal, Gheorghe Mechenici.

Transmitem un mesaj foarte puternic de susținere pentru candidatul nostru la funcția de primar în Costinești. Este o localitate foarte importantă și o stațiune turistică de prestigiu care în mod tradițional a mizat pe candidați de dreapta.

Suntem convinși că rezultatul alegerilor din 7 iulie va fi unul categoric și că Gheorghe Mechenici va fi declarat câștigător la o diferență decisivă față de actualul primar, pentru că inclusiv cetățenii care au votat cu candidatul situat pe locul trei la alegerile din 9 iunie vor vota acum pentru schimbarea primarului actual", transmite conducerea PNL filiala Constanța printr-un comunicat de presă.


Vă reamintim, marți, 25 iunie, Biroul Electoral Central a transmis printr-un comunicat de presă că s-a decis admiterea plângerii prealabilă formulată de către Partidul Social Democrat — Filiala Constanta, a fost revocată Hotărârea BEC nr. 328H/15.06.2024 privind respingerea cererii de anulare a alegerilor în Circumscripţia electorală nr. 29 Costineşti, judeţul Constanţa, formulată de Partidul Social Democrat — Filiala Constanţa.

De asemenea a admis cererea de anulare a alegerilor pentru funcţia de primar în Circumscripţia Electorală nr. 29, Comuna Costineşti, Judeţul Constanţa, formulată de către Partidul Social Democrat — Filiala Constanţa. 

„Anulează alegerile din data de 9 iunie 2024, organizate în Circumscripţia electorală nr. 29 Comuna Costineşti, judeţul Constanţa, pentru funcţia de primar, cu consecinţa repetării alegerilor pentru funcţia de primar la data de 7 iulie 2024. Campania electorală pentru noul tur de scrutin începe de la data adoptării prezentei hotărâri. În termen de 24 de ore de la data adoptării prezentei hotărâri, serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune repartizează noi timpi de antenă pentru partidele politice care au candidaţi în noul tur de scrutin, în mod proporţional cu numărul de candidaţi“ mai transmite BEC.


 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii