Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politicii au hobby-uri, dar nu si timp

ro

05 Nov, 2005 00:00 837 Marime text

Pasiune si tradare

Daca prima pasiune este politica, desi nu au mentionat-o, dar asa e frumos sa credem, reprezentantii partidelor politice si-au declarat hobby-urile. Totusi acestia au tinut sa precizeze faptul ca daca au anumite pasiuni, acest lucru nu inseamna ca au si timpul necesar sa si le cultive.

Irina Covacef (consilier judetean PNL)

Paradoxal, timpul liber a devenit in ultima vreme el insusi o pasiune. Irina Covacef spune ca aceasta este o mare problema intrucat printre hobby-urile sale se numara calatoriile cu masina, mersul la cumparaturi si marea. Pentru a accentua criza de timp in care afla, consilierul a precizat faptul ca desi ii place sa faca plaja, in ultimii opt ani nu a reusit decat de sapte ori sa stea la soare pe malul marii. In plus, aceasta a declarat ca si-ar dori sa poata petrece mai mult timp impreuna cu familia.

Doina Basescu (consilier local PD)

Cu toate ca este membru al unui partid, Doina Basescu spune ca vocatia sa nu este cea de om politic, ci de mama si de sotie. Si deoarece "pe vremea sa" nu exista mania computerului si a Internetului, cititul a reusit sa se mentina o pasiune. In pus, ca urmare a faptului ca acum locuieste la casa, aceasta a capatat si un alt hobby. Este vorba despre horticultura. desi nu pune politica pe primul plan, Doina Basescu este de parere ca activitatea sa in partid poate primi nota 9, in timp ce pentru actiunile sale din cadrul Consiliului Local Municipal isi acorda calificativul "satisfacator".

Lucian Balut (consilier local PSD)

Politicianul social-democrat este pasionat de bridge. Acesta spune ca pe vremuri participa chiar si la campionate nationale, insa acum isi manifesta acest hobby doar cu prietenii. De asemenea, acesta spune ca ii plac tenisul de camp si muzica de opera. Lucian Balut este unul dintre oamenii politici care isi respecta dorintele intrucat o data pe saptamana isi face timp si pentru micile placeri ale vietii. Insa nota 7 pe care si-o acorda pentru activitatea sa ca reprezentant al administratiei locale ar lasa de inteles ca pe primul loc pune distractia si apoi munca. Dar Balut a tinut sa precizeze ca in curand isi va acorda nota 10 pentru ca are in plan proiecte indraznete.

Victor Manea (consilier judetean PNL)

Placerea de a manca si aceea de a gati reprezinta combinatia perfecta a unui hobby cum e gastronomia. Iar Victor Manea a amintit si de aceasta placere a sa pe care spune el, "nu o putea ascunde intrucat este evidenta". Insa Manea poate masca aceasta placere a vietii sale intrucat mai are ca pasiuni baschetul si tenisul de camp. Nota pe care si-o acorda pentru activitatea sa in Consiliul Judetean este 7,deoarece, spune el "l-ar promova".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii