Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta şi-a amintit cum era în tabără la Năvodari

ro

27 Aug, 2011 00:00 1551 Marime text
PONTA.jpgPreşedintele PSD, Victor Ponta, a vizitat Năvodariul, urbe condusă de colegul său de partid, Nicolae Matei.

Alături de soţia sa, Daciana Sârbu şi alţi lideri locali şi naţionali social democraţi, Ponta a vizitat tabăra „Delfinul" din localitate şi s-a arătat încântat de schimbările şi transformările pe care administraţia condusă de Nicolae Matei le-a făcut în ultima perioadă. Mai mult, vizitatorii şi-au amintit de primele vacanţe petrecute în tabăra de la Năvodari.

Pentru că timpul nu i-a permis, liderul PSD nu a putut sta mai mult, însă a promis că revine ori de câte ori va avea posibilitatea.

Ponta a fost însoţit la Năvodari şi de preşedintele organizaţiei de femei din PSD, Rovana Plumb, dar şi de europarlamentarii social democraţi Viorica Dăncilă şi Adriana Ţicău. Nu a lipsit de la întâlnire nici preşedintele organizaţiei de femei a PSD Constanţa, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gîju.

Cu toţii şi-au amintit de perioada vacanţelor din copilărie când şi-au petrecut vacanţele de vară în Tabăra de la Năvodari, acum renovată şi redată circuitului pentru care fusese destinată. Vizita a fost încheiată cu un tur al oraşului, alături de mai mulţi consilieri locali ai oraşului Năvodari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii