Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Postul TV Neptun, somat de CNA pentru prezenţa lui Mazăre la o emisiune de ştiri

ro

02 Jun, 2012 01:47 3214 Marime text
11-cna-logo-cna.jpgConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a somat postul de televiziune Neptun TV Constanţa pentru că, „în cadrul emisiunii informative «Reporter», difuzată duminică, 27 mai, a fost prezentat reportajul «Ne vin turişti din est», ce conţinea şi declaraţii ale unui candidat la funcţia de primar". Potrivit CNA, în acest fel au fost încălcate dispoziţiile Articolului 4, alineatul 2 şi ale Articolului 5, alineatul 2 din Decizia CNA nr. 195/24.04.2012, coroborate cu cele din Legea nr. 67 din 25 martie 2004.

În conformitate cu Articolul 5, alineatul 2, „emisiunile dedicate campaniei electorale, spoturile publicitare electorale şi emisiunile informative care prezintă activităţile de campanie ale candidaţilor pot fi difuzate numai în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri".

Despre ce candidat la alegerile locale din 10 iunie este vorba? Ei bine, despre social-democratul Radu Mazăre, candidat pentru al patrulea mandat de edil şef. Acesta este materialul pentru care postul de televiziune a intrat în atenţia CNA: http://reporterntv.ro/stire/mamaia-destinatie-pentru-turistii-din-turcia-republica-moldova-si-iran

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii