Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz avertizează Atenţie! Gardul Cimitirului Central riscă să cadă (galerie foto)

ro

02 Apr, 2011 01:12 2164 Marime text
cap_5.jpgPrefectul Claudiu-Iorga Palaz a mers ieri în zona în care s-a prăbuşit joi o parte din gardul cimitirului pentru a-i avertiza pe cetăţeni, dar şi pe locuitorii din apropiere, să evite perimetrul în care s-a produs incidentul, pentru că există pericolul ca şi cealaltă parte a gardului să se prăbuşească.

Prin flyerele pe care prefectul le-a împărţit ieri locuitorii sunt avertizaţi să evite circulaţia în perimetrul străzilor Th. Burada şi I. L. Caragiale.

flyer_prefect_prefect_cimitir_2.jpgÎn continuare, redăm textul integral pe care prefectul Claudiu-Iorga Palaz l-a transmis cetăţenilor prin flyerul împărţit ieri: „Stimate cetăţean, Prăbuşirea, în ziua de joi, 31 martie, a peste 50 de metri din gardul ce limitează Cimitirul Central înspre Piaţa Gorbaciov a provocat decesul unui trecător şi rănirea gravă a altuia. Specialiştii în construcţii au concluzionat că există pericolul repetării tragediei,. Îţi recomand să eviţi circulaţia pietonală pe străzile Th. Burada şi I. L. Caragiale, până când Mazăre va lua măsurile de siguranţă pe care i le-am cerut, cimitirul fiind sub autoritatea primăriei. Îmi pasă de viaţa ta", semnează Claudiu-Iorga Palaz, prefectul Judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • strada traian 03 Apr, 2011 13:23 atentie strada traian sta sa cada !!!! va spune ceva acest lucru ?