Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul judeţului îi răspunde lui Nicuşor „Domnule Constantinescu, dacă sunteţi bărbat şi curajos..."

ro

09 May, 2011 00:02 2388 Marime text
Prefectura_Claudiu_Palaz_01.jpgPrefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a făcut o serie de precizări referitoare la articolul „La revedere... bani europeni!", publicat în ziarul Telegraf din 6 mai 2011.

„Prin declaraţia sa, Nicuşor Constantinescu lasă să se înţeleagă faptul că nefinanţarea proiectului privind extinderea reţelei de apă şi amenajarea canalizării în satul Lazu este cauzată de un abuz al prefectului, insinuând că acesta nu a dorit ca banii europeni să ajungă în localităţile judeţului. Îl întreb pe domnul preşedinte dacă ştie că hotărârile Consiliului Local Agigea care necesitau avizul prefectului au fost adoptate la 29.01.2009 şi, respectiv, la 30.03.2009. Dacă tot acuză că se fac abuzuri, nu înţeleg de ce nu-şi duce până la capăt ideea, lăsând să se înţeleagă faptul că actualul prefect se face vinovat pentru această situaţie. Oare vrea în acest mod să protejeze pe cineva sau nu este bine documentat, cum s-a mai întâmplat şi altădată? Îl informez pe această cale că, în conformitate cu adresa CRPDRP (n.r. Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit) 2 S-E, motivele respingerii contestaţiei sunt neobţinerea avizului OAR (n.r. Ordinul Arhitecţilor din România) pentru acţiunea Construire estradă pentru manifestări culturale în satul Lazu, informaţiile contradictorii în legătură cu amplasamentul propus pentru execuţia after-school şi nesupunerea controlului de legalitate al prefectului a HCL 17/29.01.2009 şi HCL 80/30.03.2009", a precizat prefectul judeţului Constanţa în legătură cu afirmaţiile şefului Consiliului Judeţean Constanţa. „Domnule Nicuşor Constantinescu, dacă sunteţi bărbat şi sunteţi curajos, precizaţi vă rog cine ocupa funcţia de prefect al judeţului Constanţa la datele emiterii celor două hotărâri!", a încheiat prefectul Claudiu Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BoK de Rachitele 09 May, 2011 08:17 Mai Palazu Mare!,sa te iei de manutza cu Jiji(piru) L`amorozo(ambi,amandoi fiind pidilaci) si mereti si sa va opriti cand va spun eu!!!