Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premianţii din Năvodari, în vizită la Palatul Parlamentului cu ajutorul primarului Matei

ro

16 Jun, 2011 00:37 1257 Marime text
CopiiMatei_NicolaeMatei23.jpgUn număr de 40 de copii de la Şcolile 1, 2 şi 3, dar şi de la liceul din Năvodari, împreună cu patru cadre didactice, au fost ieri în vizită la Palatul Parlamentului cu ajutorul primarului Năvodariului, Nicolae Matei, dar şi cu cel al senatorului PSD, Nicolae Moga.

Edilul oraşului le-a pus la dispoziţie celor mai merituoşi copii de la cele patru unităţi şcolare fondurile necesare pentru masa pe care copiii au servit-o în deplasarea din capitală, în vreme ce senatorul constănţean a pus la dispoziţie transportul copiilor. Primarul Nicolae Matei s-a arătat foarte încântat că le-a făcut copiilor ce au fost silitori tot anul şcolar şi au avut rezultate foarte bune la învăţătură un astfel de cadou. Acesta a spus că va repeta gestul ori de câte ori va avea posibilitatea, mai ales că aceşti copii o merită din plin.

Copiilor li s-au alăturat şi patru cadre didactice, care i-au însoţit pe parcursul turului făcut în interiorul Palatului Parlamentului. Vizita se înscrie în seria deplasărilor efectuate pentru ca tinerii să cunoască mai multe lucruri despre administraţie şi guvernare, dar şi chestiuni care ţin de istoria poporului român. Şcolarii au fost selectaţi dintre cei care au avut cele mai bune rezultate la învăţătură pe parcursul anului şcolar 2010 - 2011.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii