Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presedintele DMHI „Postul meu nu are nimic de a face cu politica"

ro

13 Feb, 2009 02:54 1620 Marime text
O serie de declaraţii ale „grupului de consilieri PSD" din Mangalia, potrivit cărora actualul preşedinte al Daewoo Mangalia Heavy Industries ar urma să fie înlocuit din funcţie, au apărut în mass-media locală. „Am aflat şi eu, ieri, că au fost oferite declaraţii de presă prin care se anunţa demiterea mea. Nimic mai fals. Postul pe care îl deţin nu are nimic politic, eu am fost numit în această funcţie de partenerul coreean al şantierului, deci nu am cum să fiu înlocuit de vreun partid sau altul", ne-a declarat Vasile Iorga, preşedintele DMHI.

Acesta afirmă că declaraţiile au pornit din partea „roşie" a Consiliului Local Mangalia, deja cunoscută drept adversar al celorlalte formaţiuni politice din oraş: „Măcar de s-ar fi dat declaraţii corecte. Eu sunt prim-preşedintele român al Şantierului Naval Daewooo Mangalia şi nu vicepreşedinte al acestuia", concluzionează Iorga, care este sigur că declaraţiile date de PSD Mangalia sunt numai începutul unei campanii îndreptate împotriva PNL.

Motivele atacului sunt lesne de înţeles: Vasile Iorga, vicepreşedinte al PNL Mangalia şi consilier local, a fost primul care, în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local, din luna ianuarie, a pomenit cuvântul „referendum" pentru înlocuirea actualului primar al oraşului, Mihai Claudiu Tusac. „Grupul PNL Mangalia îşi menţine afirmaţiile făcute la şedinţa respectivă. Deocamdată, aşteptăm decizia instanţei de judecată, de pe 27 februarie, în cazul dizolvării solicitate de primar. După aceea, în funcţie de decizia instanţei, care sunt convins că va fi cea justă, vom avea o nouă întâlnire în cadrul partidului, în care vom decide acţiunile următoare", afirmă Vasile Iorga, preşedintele Daewoo Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ha ha ha hi hi hi 24 May, 2009 08:11 Cred ca lipitorii de afise ai pdl ravnesc la acest post si nu tusac....mai precis slugile lui iorgus, pripasite prin mangalia de prin colturile tarii..cu foamea si hotia in papornita