Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „PSD nu a solicitat și nu i s-a oferit nicio funcție în CJ Constanța“ (VIDEO)

ro

19 Oct, 2024 13:06 238 Marime text
Felx StroePreședintele PSD Constanța, Felix Stroe a precizat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că PSD Constanța nu va accepta nicio funcție în cadrul Consiliului Județean Constanța. 

„Am tot respectul pentru votul exprimat de constănțeni., dacă nu am reușit să câștigăm competiția electorală și nu am câștigat funcția de primar sau cea de președinte al CJ Constanța, cu siguranță cei care au gândit corect sunt constănțenii.

Avem tot respectul pentru cei care au fost aleși. PSD nu a solicitat și nu ni s-a oferit nicio funcție în CJ Constanța, nici nu am fi acceptat. Niște oameni au convins constănțenii să îi aleagă spunțând că vor rezolva niște probleme. Să le rezolve. Vom acorda tot sprijinul la vot șase luni de zile, prin consilierii județeni.

Dacă proiectele care vor fi pe ordinea de zi vor fi spre binele cetățenilor le vom vota. Nu vom vota nimic care va face rău județului Constanța. Decizia este a PSD Constanța.Noi am câștigat votul politic. Cei mai mulți consilieri locali în are PSD care a întrunit sufragiul constănțenilor șți este normal să îi reprezinte“ - a precizta Felix Stoe. .



Citește și: 

Planul Național pentru Marea Industrie lansat de PSD. Proiectul vizează dezvoltarea economică a României (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii