Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Medgidia va fi condusa de un superprimar

ro

15 Jul, 2008 00:00 2014 Marime text

Sedinta ordinara a Consiliului Local Medgidia de ieri a avut pe ordinea de zi mai multe puncte fierbinti ce vizau infiintarea Directiei de Servicii Publice Medgidia prin reorganizarea Directiei de Gospodarire Comunala, Directia Salubrizare Municipala, Directia de Energie Termica si Directia de Apa si Canalizare, aprobarea intemeierii Serviciului Public Directia de Gestionare a Domeniului Public si Privat Medgidia si instituirea functiei de administrator public.

Inca de la primele puncte de pe ordinea de zi a sedintei au existat dubii argumentate de unii consilieri referitor la legalitatea lor. Astfel, consilierul PDL Camelia Plesca a argumentat votul impotriva pe care l-a exprimat in comisia din care face parte reclamand ambiguitatea datelor privind bugetul de venituri si cheltuieli. Totodata, consilierul Georgiana Gheorghiu a sesizat lipsa unui regulament al directiei propus spre aprobare precizand obligativitatea existentei acestuia conform legii 51/2006 si efectuarea unei dezbateri publice.

ADP se va desfiinta

Actuala Administratie a Domeniului Public va fi desfiintata insa va avea un alt nume si probabil un alt sef. Desi a iscat multe controverse si discutii consilierii au aprobat infiintarea Serviciului Public Directia de Gestionare a Domeniului Public si Privat Medgidia. "Trebuie sa fie o persoana care sa raspunda in totalitate” a precizat consilierul Marian Butnaru care s-a plans ca gunoiul de pe strada lui a fost ridicat o data pe saptamana. Totodata, infiintarea functiei de administrator public a fost intens disputata de consilieri in special referitor la atributiile postului. In timp ce consilierii PDL spuneau ca cel care va ocupa aceasta pozitie va prelua responsabilitatile viceprimarului sau chiar ale primarului, actualul edil a explicat ca administratorul public se va ocupa de treburi marunte.

PDListi au deranjat

Grupul PDL a avut mai multe interventii de-a lungul sedintei si se pare ca "a deranjat” consilierii PDListi fiind rugati de presedintele sedintei Sorin Tutuianu sa reduca numarul de interventii. "Mi se pare deplasat ca un presedinte de sedinta sa taie dreptul la cuvant” a declarat pedelistul Mircea Talasman. In partea a doua a sedintei Marian Iordache s-a plans de contractul incheiat intre primaria Medgidia si fiul consilierului Camelia Plesca pentru realizarea site-ului primariei si de celelalte contracte incheiate de catre fosta administratie.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MaTEI 08 Jul, 2010 11:26 Murim de foame,din lipsa banilor pentru m edicamente si ei infiinteaza,desfiinteaza ametesc si pierd timpul cu prostioare si asa sa treaca timpul si sa le mearga leafa!!!Rusine!!!!Va certati in fata tarii si pe din spate va pupati si furati! Cind ve-ti incepe sa faceti ceva concret?!!Unde este Parcul Industrial Medgidia?????!!!!A-ti luat pamintul taranilor si acum trageti de timp!Cite locuri de muncxa am avea?cite impozite ar merge la buget?Cit timp ne ve-ti trata ca pe niste idioti si prosti?!!!Apareti cu tot felul de stiri de doi lei dar ce este mai important nu spuneti nimic!!! Care este problema?Nu va puteti imparti comisioanele?RUSINE!!!!!!MURIM DE FOAME,COPII SE DUC SCLAVI IN ALTE TARI ,BATRINII NE MOR DIN LIPSA DE BANI DE MEDICAMENTE SI VOI FACETI TEATRU IEFTIN PE BANII NOSTRII......O SA AVETI IN CURIND PARTE DE O ALTA RASCOALA A FOAMETEI CA IN 1907!!!NERUSINATILOR!!!!!!!RUSINE,RUSINE,RUSINE!!!!!!