Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mircea Vodă cumpără motorină de un miliard

ro

16 Mar, 2011 02:46 2282 Marime text
Mircea_Voda_primar_Dumitru_Dedu.jpgAdministraţia locală din Mircea Vodă, reprezentată de primarul Dumitru Dedu, se pregăteşte să achiziţioneze combustibil pentru maşinile primăriei.

În acest sens, autoritatea locală a demarat o procedură de achiziţie pentru cumpărarea a 15.000 de litri de carburanţi. Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), comuna Mircea Vodă urmează să achiziţioneze 15.000 de litri de carburanţi (motorină Euro 5). Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar finanţarea va fi asigurată de la bugetul local. Valoarea estimată a contractului este de 80.000 de lei fără TVA (aproape un miliard de lei vechi cu tot cu TVA). Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 24 martie, începând cu ora 14.00, la sediul Primăriei Mircea Vodă. Potrivit documentaţiei de atribuire, cantitatea estimată a fi furnizată lunar este de 1.667 de litri în baza solicitărilor, până la sfârşitul anului 2011. Alimentarea cu carburanţi se va face din staţiile de distribuţie ale furnizorului. De asemenea, se menţionează că la procedura de achiziţie pot participa operatori economici care au resursele financiare asigurate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Votati in 2012 FARA DEDU LA PRIMARIE 16 Mar, 2011 21:57 Acest hot de primarie nu ne a reprezentat interesele comunei el cu echipa sa de hoti au furat si fura fara sa le pese in 2008 a promis canalizarea comunei nu a facut-o! la ce sa ne mai asteptam de la un hot! rog cetatenii si pe dvs din redactie sa luati atitudine la ce se intampla in aceasta comuna! cum se poate ca acest hot care are dosar penal de DNA sa mai conduca fraiele acestei comune? Cred ca am spus clar ca prioritatile comunei sunt altele nu cumpararea de carburanti! da ce sa i faci cand vine ordin de la Constantinescu si Mazare hotii constantei sa faca rost de bani ptr campanie la anu n-ai ce face!