Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vopseşte gardul... Vezi cât costă repararea şi vopsirea elementelor sportive

ro

09 May, 2011 00:59 1047 Marime text
Municipalitatea pune la bătaie peste 800 de milioane de lei vechi pentru repararea elementelor sportive amplasate pe terenurile de sport din curtea şcolilor, în parcuri şi în zone de agrement.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului este de 80.644,35 lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Contractul prevede în principal repararea şi revopsirea elementelor sportive (gard împrejmuitor, bare transversale şi laterale ale porţilor de handbal, panouri de baschet etc.) din 28 de terenuri de sport şi spaţii de agrement. Deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 20 mai, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei municipiului Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51.

În caietul de sarcini se precizează că termenul de execuţie a lucrărilor este de 60 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. De asemenea, se precizează că sursa de finanţare este bugetul local. Ofertanţii trebuie să prezinte o listă a lucrărilor executate în ultimii cinci ani, însoţită de certificări de bună execuţie pentru cele mai importante lucrări. Garanţia de participare la licitaţie este de 1.612 lei, iar perioada de garanţie a lucrărilor nu va fi mai mică de şase luni de la finalizarea lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii