Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Mangalia, Radu Cristian și-a asumat conducerea PNL din Limanu !

ro

03 Oct, 2024 22:58 222 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian spune că și-a asumat conducerea PNL Limanu  pentru că sudul litoralului, de la Olimp la Vama Veche, va deveni o destinație internațională doar cu o viziune unitară asupra turismului.

„Când în stațiunile Mangaliei, dar și în celelalte stațiuni conduse de primari liberali, numărul turiștilor crește, agenții economici din 2 Mai - Vama Veche se plâng de un sezon dezastruos. Printre noroaie și maghernițe, fără fonduri europene atrase, nu condamnăm doar locuitorii comunei
la subdezvoltare, ci întreg turismul de pe litoral.
 
Constant vorbesc cu oamenii din Limanu care își doresc și ei transport public gratuit sau să se bucure de grija pe care le-o purtăm vârstnicilor, așa cum se întâmplă în Mangalia.
 
Împreună cu echipa și colegii mei liberali din Consiliul Local vom lupta pentru ca Limanu să nu mai fie lăsat în urmă și să se dezvolte în același ritm cu Mangalia, iar acest lucru să îl simtă în primul rând toți cei care locuiesc în Limanu, Hagieni, Vama Veche și 2 Mai", a transmis Radu Cristian.

Din echipa PNL Limanu, alături de Radu Cristian mai fac parte Nicu Iulian, Dorinel Zbant, Marius Ilie, Ionuț Maricoiu, Ion Vătășelu și Ion Mirciu.



Citește și:
Oficial Dosarul lui Cristian Radu, primarul din Mangalia, se întoarce la DNA Constanța! (MINUTĂ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii