Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Cerchezu, la judecată cu Poliţia

ro

05 May, 2011 01:52 1949 Marime text

Ion Constantinescu, edilul comunei Cerchezu, a înaintat o acţiune în instanţă împotriva Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Dosarul nr. 1627/254/2011 a fost înregistrat pe 3 mai la Judecătoria Mangalia şi are ca obiect „plângere contravenţională". Primarul comunei Cerchezu ne-a declarat că a contestat în instanţă o amendă de 2.000 de lei din partea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Edilul a explicat că a fost amendat de poliţie pentru că nu şi-a înfiinţat poliţie locală şi nici nu a angajat o firmă de pază. „Nu am avut bani să angajez o firmă de pază, iar pentru poliţia locală fac demersuri acum. Ştiu că legea prevede un poliţist local la o mie de locuitori. Cum noi avem cam 1.500, cred că vom angaja doi. Nu mi s-a părut normal să primim amendă direct şi de aceea am contestat, poate vom primi doar avertisment. Mai ales că avem pază umană la instituţiile locale - şcoli, grădiniţe şi primărie -, la care am montat şi sistem de alarmă", ne-a declarat primarul Ion Constantinescu. Edilul a mai adăugat că reprezentanţii IPJ Constanţa i-au dat termen să reglementeze situaţia până pe 20 mai. „Este un termen cam scurt şi nu ştiu dacă ne vom încadra cu toate demersurile ce trebuie făcute", a spus primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • giovani 26 May, 2011 22:27 stiti ca edilul Ion constantinescu nu elibereaza titlurile de propietate desi oameni au sentinte judecaresti definitorii si executabi-le?