Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei vine cu amendamente la proiectul de lege privind regimul deşeurilor

ro

31 May, 2011 01:09 1614 Marime text
dezbatere_deseuri_miting_groapa_de_gunoi.jpgChiar dacă nu va putea fi prezent la dezbaterea de la Palatul Parlamentului pe tema Proiectului de Lege privind regimul deşeurilor, care va avea loc mâine, primarul Nicolae Matei intenţionează să transmită şi el câteva amendamente care ar putea aduce un ajutor şi la problema cu care se confruntă la acest moment administraţia pe care o conduce, respectiv realizarea unui centru de deşeuri în apropierea oraşului.

dezbatere_deseuri_Nicolae_Matei_25.jpgComisia pentru Administraţie Publică, Amenajarea Teritoriului şi Echilibru Ecologic a Camerei Deputaţilor a transmis recent, în atenţia Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), anunţul privind organizarea dezbaterii publice asupra Proiectului de Lege privind regimul deşeurilor, aşa încât România să se conformeze normelor europene în domeniu. Proiectul iniţiat de Guvernul României respectă prevederile Directivei 2008/98/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 19 noiembrie 2008 privind deşeurile şi abrogarea anumitor directive. Dezbaterea va avea loc mâine, de la ora 14.00, la Palatul Parlamentului. Preşedintele comisiei, deputatul Sulfina Barbu, a transmis faptul că aşteaptă sugestii din partea membrilor asociaţiei.

Contactat telefonic, primarul Năvodariului, Nicolae Matei, cel care se confruntă de ceva vreme cu problema privind construirea centrului de deşeuri al italienilor de la SC Ecological Center SRL, ne-a spus că ştie despre această dezbatere şi că studiază împreună cu colegii săi din primărie proiectul de lege la care va aduce şi amendamente care să fie favorabile şi administraţiei năvodărene. „Nu pot să ajung la dezbatere, dar am să transmit amendamentele noastre, în numele autorităţii locale", a mai spus Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii