Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerea a fost avansată de Horia Constantinescu Stelian Ion, președintele USR nu este de acord ca utilitățile lăcașelor de cult să fie plătite din banii constănțenilor

ro

25 Jul, 2024 11:50 336 Marime text
Anul electoral dezleagă buzunarele statului și face loc celor mai nechibzuite idei iar PSD Constanța ar vrea ca utilitățile – energie electrică, gaze, gunoi – ale lăcașelor de cult să fie plătite de stat, din bani publici. Adică din banii noștri, ai constănțenilor, susține Stelian Ion, președintele USR Constanța.

„Niciun pesedist nu a zis nimic de plata utilităților pentru școli, grădinițe și creșe. Sau despre alocarea de bani pentru reparațiile acestora sau pentru construirea de noi unități de învățământ. Nu, doar pentru lăcașe de cult, bazându-se pe faptul că preoții le vor spune enoriașilor cum să voteze. Nu în asta stă credința în Dumnezeu, asta este doar o dovadă de fariseism.

Eu și colegii mei din USR avem proiecte concrete pentru astfel de investiții și pentru cum să fie folosiți banii publici în interesul constănțenilor. Sunt proiecte pe care le-am prezentat în campania electorală și pentru care, în lunile următoare, vom face toate demersurile pentru a se regăsi pe ordinea de zi a ședințelor de Consiliu Local", transmite Stelian Ion.


Vă reamintim, zilele trecute, fostul candidat al PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu a anunțat că „a purtat o discuție cu ÎPS Teodosie, în cadrul căreia a avansat o idee pe care spune că a discutat-o cu unii colegi de partid de la nivelul organizației municipale Constanța a Partidului Social Democrat, privind  inițierea unei hotărâri de consiliu local prin care primăria să preia plata utilităților locașurilor de cult, indiferent de religia acestora”
 


Citește și:

Horia Constantinescu s-a întâlnit cu ÎPS Teodosie! Despre ce au discutat

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii