Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD anunţă că organizează consultări cu sindicatele şi patronatele pe tema programului de guvernare

ro

29 Sep, 2024 12:34 184 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • PSD a anunțat că va organiza consultări cu sindicatele şi patronatele pe tema programului de guvernare

Partidul Social Democrat va organiza, în cursul săptămânii viitoare, o serie de consultări cu sindicate şi cu patronate reprezentative din toate sectoarele economice. Consultările vor începe luni, 30 septembrie 2024, de la ora 10.00, la sediul central al PSD.

Discuţiile vor fi coordonate de prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu şi de preşedintele Consiliului Naţional, Mihai Tudose, potrivit unui comunicat al PSD.

PSD va consulta principalii actori din domeniul social şi economic, în vederea elaborării programului de guvernare, pe care îl va prezenta cetăţenilor, în contextul alegerilor parlamentare.

PSD îşi va structura, la fel ca până în prezent, programele şi politicile publice pe care le va propune românilor pe baza unor principii precum:
dezvoltarea economiei, bazată pe investiţii; creşterea veniturilor românilor - cu accent pe salariaţii cu venituri mici şi medii; protejarea puterii de cumpărare; protejarea pensionarilor și protejarea familiilor cu mai mulţi copii.
 
Citește și
Decizii amânate în privința listelor de candidați ai PSD Constanța pentru Camera Deputaților și Senat. Ar putea apărea totuși surprize!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii