Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„PSD pregatea din aprilie atacul la Elena Basescu, Elena Udrea, Monica I. Ridzi"

ro

19 Aug, 2009 20:01 2006 Marime text

dan-andronic.jpgDan Andronic scrie pe blogul său că o sursă din PSD i-a comunicat faptul că partidul lui Geoană pregătea din aprilie atacuri la adresa femeilor din viaţa preşedintelui Băsescu: Elena şi Ioana Băsescu, Monica Ridzi şi Elena Udrea. Redăm în continuare integral textul postat de Dan Andronic  

„Îmi fac datoria să semnalez - mă rog, înţelegeţi, e acelaşi gen de impuls care m-ar face, dacă aş afla că d-lui Guşă ar urma să i se crape capul, să avertizez, indiferent dacă intim mi-aş dori sau nu reuşita demersului - că pe d-na Udrea o aşteaptă zile grele. Din păcate pentru ea, nici măcar nu e domnia sa importantă. Pur şi simplu are ghinionul să fie veriga slabă. Un document secret de partid făcut încă de la începutul lui aprilie, descrie exact paşii care au fost parcurşi până acum. Se numeşte codat «cele patru roze»: Ioana, EBA, Monica, Elena. Se urmăreşte prăbuşirea eşafodajului care i-a adus lui Băsescu simpatie şi l-a umanizat la vulg, la mase. Femeile din viaţa lui sunt tratate ca vulnerabilităţile sale. Directiva certă e că acest plan e singurul pe care nu se negociază politic. Băsescu trebuie adus la 30% maxim acceptat, înainte de alegeri. Trebuie să arătăm că e înconjurat de oameni corupţi şi că - cel mai important - familia şi prietenii lui intimi sunt corupţi. Deci el n-are cum să fie altfel. El e Naşul. Retineţi acest termen. Din păcate pentru ţinte, cel puţin două - Monica şi Udrea sunt parcă disperate să se distrugă. S-a ţinut cont chiar şi de asta - ca profil psihologic. Versus Mazăre, Năstase (mai nou Nemirschi) care s-au prezentat ostentativ la organele competente, parlamentare sau de altă natură, chiar dacă le-au criticat.   Asta-i şi părerea mea. Nemirschi practic s-ar culca la comisie. Ostentativ. Şi o să vedeţi că el iese bine, indiferent de mici hopuri.

Interesant, nu-i aşa...

Dar pare şi credibil?"

Sursa: www.danandronic.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 19 Aug, 2009 19:22 De ce nu criticati si desfraul si coruptia din partidul PNL? Mai nou PNL umbla de ceva timp cu o "tinichea" mare prinsa, de "codita",in persoana d-lui IONEL CHIRITA.fost primar al orasului Harsova de Constanta,care a pagubit orasul ,mai sus mentionat de 300 de miliarde de lei vechi,complice fiind-ui actualul primar trecut de la PD-L la PSD, in persoana d-lui TUDOR NADRAG. Tactica de a critica vehement activitatea partidului advers se practica in toate partidele,dar sa te iei de femeile si de copii partidului advers este SPECIFIC,CARACTERISTIC,numai PNL-ului. Culmea este, ca si multi din membrii acestui partid de dreapta ,practica aceeasi hartuire sexuala, iar cand sunt descoperiti "urla ca niste caini turbati".Ce-ar fi ca si nevestele si copiii celor care critica nejustificat si mai mult, baga intrigi in partidele adverse,sa aiba parte de rasul si hartuiala sexuala a celor care au fost mult timp urmariti cu diferite "pretentii de dreptate" ? Trebuie sa se intoarca roata si cei care au ras nejustificat sa fie de rasul lumii!