Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radieri din organizația PNL Corbu. Toți trei s-ar fi aflat pe lista pentru Consiliu Local!

ro

06 Oct, 2024 12:57 287 Marime text
Biroul Politic al PNL Constanța a aprobat în luna august mai multe excluderi în organizația din comuna Corbu.
 
Este vorba despre Poteleanu Vasile, Curteanu Emilia Loredana și Vișan Gheorghe.


 
Aceștia au fost radiați din Registrul Național al Membrilor PNL pentru neplata cotizației sau a contribuțiilor timp de mai multe de șase luni, stabilite în conformitate cu articolul 138 din statutul partidului, se arată în deciziile de excludere.
 
Curteanu Emilia Loredana care se afla pe poziția 3 pe listele PNL pentru Consiliul Local Corbu a transmis că din punct său de vedere radierea este arbitrară și nejustificată.
 
Curteanu spune că în locul său pe lista pentru Consiliu va urca Simioana Eugen, persoană din anturajul președintelui organizației Corbu, Marian Gălbinașu (n.r. fost primar al comunei).
 
„A lăudat munca noastră și a pretins că ne respectă și ne apreciază eforturile. Din păcate, acțiunile domniei sale contrazic în totalitate aceste declarații. În loc să ne susțină și să recunoască contribuțiile noastre, domnul Gălbinașu a preferat să favorizeze un alt coleg”, a scris Curteanu pe rețelele sociale.
 
Potrivit adresei transmise de către PNL, secretarului UAT comuna Corbu în 27 septembrie a.c., cei trei aleși locali liberali care vor activa în Consiliul Local sunt Ioana Robu care a candidat din partea PNL și pentru postul de primar, Marian Gălbinașu și Simioana Eugen.
 
Citește și: 

PSD și PNL se situează pe primele locuri în sondaje, dar niciunul din partide nu a obținut un scor confortabil(DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii