Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Banias, victimă colaterală a lui Aliss Andreescu

ro

11 Sep, 2010 00:00 5152 Marime text
4_ramona_banias_-_aliss_andreescu.jpgChiar dacă inamica numărul unu a lui Aliss Andreescu face parte din partidul al cărui preşedinte este Mircea Banias, soţia acestuia, inspectorul Ramona, nu a fost „linşată“.

Degeaba s-a supărat preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Mircea Banias, pe actualul inspector-şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, Aliss Andreescu. Soţia sa nu a părăsit postul de inspector de limba engleză fiind îndepărtată de Andreescu, dintr-o vendetă, ci pentru că trebuia să plece. Cel puţin, aşa ne-a explicat fostul purtător de cuvânt, fost inspector Cristina Ivan, care a plecat din acelaşi motiv. „Eu am venit în octombrie anul trecut pentru un mandat de şase luni la Inspectorat, într-o delegaţie în interesul învăţământului. Am plecat tocmai acum pentru că am făcut parte din comisia de Bacalaureat. În ultimii doi ani nu s-au mai făcut angajări pentru funcţia de inspector. S-au făcut numai delegări în interesul învăţământului. Acum, şi eu, ca şi Ramona Banias, ne întoarcem la catedră, de unde am plecat“, a declarat Cristina Ivan. Aşadar, Ramona Banias va fi din nou profesoară de limba engleză a Liceului Teoretic „George Călinescu“. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 08 May, 2011 20:10 Rusine !! Numai sfori se trag la ISJ
  • No Name 15 Oct, 2010 21:25 O fi fost doamna aceasta ODETTE dragută la curs si poate şi în particular, o fi tot timpul draguţa, caci asa sunt toate oficialitatile la cursurile pe banii nostrii sau ai guvernului ca sunt formatori nu fac nimic degeaba sunt ,, lapte si miere' dar va spun sigur ca am vazut la toti asta se stie ca toti cqnd ajung la ciolan se schimba se schimonoseste rau ca sa se gudure pe lânga sefa!!!!
  • maria 17 Sep, 2010 19:07 doamna Odette Zait este o persoana deosebita. Am facut un curs de formare cu dumneai la M.Kogalniceanu.Felicitari pentru aceasta functie!
  • Justice 11 Sep, 2010 19:25 Vai de mine, a ramas ISJ fara o asa ispectoare competenta precum doamna Banias? Singurul ei merit e ca...e sotia lui Banias? Ca si celebra Chirila. Azi tebuie sa fi nevasta de politician sa prinzi o functie. Si mai trebuie ceva: sa pupi in f__d pe cine trebuie. Pe Palomitza o pupa tare toate astea cu Buhaieva in frunte. Si se iau la tranta cu cealalta tabara care-o pupa pe Stavrosita. Care pe care.Ah, ce-mi place! Intarata-i drace!