Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răsturnări în topul vizibilităţii miniştrilor. Iată membrii cabinetului care urcă spectaculos

ro

29 Oct, 2023 15:02 824 Marime text
Sursa foto: Facebook





 
  • Întrucât alegerile electorale se apropie, sondaje și analize de vizibilitate publice au început să se întocmească. Conform unor prime sondări de acest fel, miniştrii Marcel Boloş, Sorin Grindeanu şi Alexandru Rafila sunt pe primele locuri în topul vizibilităţii în luna septembrie, iar miniştrii Angel Tîlvăr şi Ligia Deca urcă spectaculos de pe locul 14 pe locul 5 şi de pe locul 12 pe 6, relevă Barometrul vizibilităţii miniştrilor, analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online, citată de Știripesurse.

Potrivit sursei, cinci membri ai Cabinetului au sub 1.000 de menţiuni în presa scrisă şi online, printre ei numărându-se şi ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, intrată direct pe locul 3 în top, în iulie, dar care în septembrie este pe locul 16.

În schimb, premierul Marcel Ciolacu are, în septembrie, 37.991 de menţiuni în presa scrisă şi online, vârfurile de vizibilitate fiind date de numeroasele declaraţii pe tema pachetului de măsuri fiscale şi de momentul asumării răspunderii Guvernului în Parlament pentru acestea, punctează sursa.

De asemenea, scandalul fragmentelor de dronă căzute în judeţul Tulcea a făcut ca ministrul Apărării, Angel Tîlvăr să părăsească grupul miniştrilor cu sub 2.000 de menţiuni în presa scrisă şi online, urcând pe poziţia 5 de pe locul 14, de luna precedentă.
 
Citește și
Marcel Ciolacu- „Mâine, în şedinţa de Guvern, voi adopta o nouă Ordonanţă de urgenţă în ceea ce priveşte cheltuielile bugetare“ (VIDEO) 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii