Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regia lui Babuş Verdeaţă de peste un miliard în Ţara Piticilor şi în zonele de agrement

ro

07 May, 2011 00:37 1696 Marime text
8_raedpp_Tara_piticilor.jpgRegia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP) mai pune de-o licitaţie.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, se plânge că n-are bani la buget, însă una dintre structurile municipalităţii se pregăteşte să investească peste un miliard de lei vechi pe timp de criză. În documentaţia de atribuire se precizează că sursa de finanţare este constituită din subvenţii de la bugetul local. Regia subordonată Consiliului Local Municipal Constanţa şi condusă de directorul Radu Babuş pune la bătaie 108.507 lei fără TVA, peste un miliard de lei vechi aşadar, pentru amenajarea de spaţii verzi în locurile de joacă tip Ţara Piticilor şi în spaţiile de agrement din municipiu. Deschiderea ofertelor pentru contractul „Servicii de amenajare şi întreţinere spaţii verzi din incinta Ţara Piticilor - Parc Tăbăcărie, Ţara Piticilor şi teren de sport - Aleea Nalbei, Ţara Piticilor şi teren de sport - I.C. Brătianu, pistă rolleri, skateri, Gravity Park - Parc Tăbăcărie" este programată să aibă loc pe 23 mai, începând cu ora 14.00, la sediul RAEDPP - Direcţia Pieţe, Târguri şi Oboare din strada Răscoala din 1907 nr. 4.

Ofertanţii trebuie să prezinte o declaraţie privind cifra de afaceri medie anuală pe ultimii trei ani (2008, 2009, 2010), mai mare de 53.260 euro. De asemenea, se vor prezenta în original cel puţin trei scrisori din partea beneficiarilor, de confirmare a serviciilor similare prestate în ultimii trei ani, precum şi copii ale acestor contracte, din care cel puţin unul să aibă ca obiect servicii similare cu o valoare de minim 100.000 de lei fără TVA sau echivalent. Rămâne de văzut cine va câştiga potul de lucrări de peste un miliard de lei vechi, ţinând cont de faptul că un contract similar, de amenajare a spaţiilor verzi în Ţara Piticilor, a fost câştigat în 2008 de către SC Pomacost SRL, firmă al cărei administrator a fost până în toamna anului trecut Basarab Popa - vărul primarului Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cb 09 May, 2011 10:26 Si vi se pare o suma mare pentru cate locatii sunt descrise? Mai intai faceti o cautare pe net sa vedeti preturi dupa care scrieti articole.