Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentantii UDT dau sfaturi amendatilor

ro

08 Sep, 2008 00:00 2811 Marime text

Avocatul Enghin Osman, membru al Uniunii Democrate Tatare, a sustinut, sambata, un seminar in sala studio a Casei de Cultura a Sindicatelor Lucian Grigorescu din Medgidia.

Scopul reuniunii a fost informarea agentilor economici si a tinerilor privind amenzile contraventionale si modalitatile de atacare in instanta. La eveniment au participat presedintele UDT, Naim Belgin, Musin Bolat, secretar UDT, tineri membri ai uniunii si din localitate, agenti economici. Tema principala a seminarului a fost sanctiunea aplicata de Politia Rutiera, care, uneori, este ilegala si poate fi contestata in instanta. "De obicei, o persoana nu are studiile si pregatirea necesara pentru a contracara aceste ilegalitati", a dorit sa evidentieze specialistul in drept, Enghin Osman. Acesta i-a invatat pe cei prezenti, prin mapele de studiu si exemplele concrete oferite, cum sa identifice unele scapari ale legii si sa atace procesele verbale redactate de catre agentii rutieri. Referitor la amenzile aplicate de Garda Financiara si OPC, juristul le-a recomandat agentilor economici sa fie siguri de calitatea agentului constatator in momentul aplicarii amenzii. Seminarul s-a incheiat cu prezentarea etapelor desfasurarii unui proces, analiza motivelor de anulare a procesului-verbal al amenzii rutiere si a unui model de plangere impotriva procesului-verbal de contraventie. Enghin Osman s-a declarat dispus sa trimita orice lege reactualizata pe adresele de mail ale solicitantilor. Reprezentantii UDT au anuntat desfasurarea, in curand, a unui seminar asemanator si la Constanta.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bsweet 13 Mar, 2011 17:00 Asa e, nu e avocat, e un parlit care se da avocat, cin se da pe mana lui are curaj
  • osman enghin 02 Jun, 2010 17:04 In lumina sentintei Curtii de Apel Constanta din 25.05.2010 prin care BAROUL BOTA a fost considerat LEGAL concluzionez ca afirmatiile cel putin "rautacioase" sunt ale unor persoane care se simt ... amenintate pe piata . Concurenta afecteaza intr-o anumita masura partea financiara dar nu atat incat sa duca la afirmatii belicoase... Cine nu are sentinta Curtii de Apel Constanta si rezolutia procurorului de la Parchetul dpl Curtea de Apel Constanta prin care se constata legalitatea sa ma contacteze si i le pun la dispozitie. Dupa lecturarea sentintei mai discutam , argumentat despre calitatea mea.
  • :))))) 02 Jun, 2010 13:57 Enghine, o sa ajungi avocat cand o sa iei examenul de barou. Pana atunci bafta! De la a te auto-numi avocat, pana la a fi avocat e cale lunga. Dorinta ta e de apreciat, insa trebuie sa pui osul la treaba.
  • osman enghin 14 May, 2010 16:20 Stimati cetateni , care postarati comentarii, Astept sa ne duelam in instanta nu aici, Vad ca sunteti mai amatori de dueluri lingvistice , ............
  • cornelia 09 Apr, 2010 18:39 Enghin nu-i avocat. A terminat dreptul, dar n-a intrat in barou. S-a inscris in asociatia lu Pompiliu Bota, acolo unde se inscriu toti cei care n-au intrat in barourile oficiale.
  • sebi 15 Mar, 2010 20:59 haha! Am fost coleg de facultate cu enghin. Eu am intrat la Baroul de avocati Bucuresti, iar el nici la Baroul Cta n-a intrat. Asa e el: din facultate ii placea sa se bage in seama. Acum se baga in seama pe langa adevaratii avocati, se gudura si el pe-acolo. Voi, cei care ati publicat articolul, nu mai mintiti lumea ca enghin osman e avocat. :))))))))))
  • Pavel M. 25 Jan, 2010 23:28 Enghin Osman nu este avocat. Este impostor, nefiind membru in Baroul Constanta. Este inscris in acea "clona de barou",(un fel de asociatie alternativa, insa nerecunoscuta de multe instante judecatoresti) unde examenele sunt mai mult formale. Sfatul meu este sa puna mana pe carte si sa intre in Barou. Asta daca vrea sa fie avocat cu acte in regula.