Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Revolta" printre peremisti Exclusul Niculae Gheorghe, ofertat de trei partide

ro

12 Oct, 2009 02:27 1410 Marime text

prm_gheorghe_nicolae_03.jpgDupă ce noua structură de conducere a PRM-ului de la malul mării l-a exclus din partid pe motiv că nu a predat arhiva partidului, fostul şef de organizaţie judeţeană se pregăteşte să adere la doctrina altui partid.

Propunerile se vor concretiza dacă, până la sfârşitul săptămânii viitoare, conducerea centrală a partidului nu va da un verdict memorandumului trimis de Gheorghe, prin care explică mersul lucrurilor în organizaţia de la Constanţa şi cum se iau deciziile în plan local. „Ei m-au exclus din partid pentru că nu le-am predat arhiva partidului şi că i-aş fi răspuns impertinent actualului şef, că de fapt arhiva o am în minte, nu pe hârtii. Nu aveam ce să le dau în afară de vreo sută de numere de telefon ale membrilor PRM. Nici eu nu am preluat nimic de la fosta conducere. Eu nu am mai spus nimic pentru că orice ar putea fi folosit împotriva mea", a evidenţiat Gheorghe.

„Am primit oferte de la alte partide ca eu şi oamenii care mă susţin să trecem în tabăra lor, dar încă nu vreau să vorbesc despre aceste propuneri decât după răspunsul pe care îl voi primi de la conducerea centrală a partidului. Dacă îl voi primi...", a mai adăugat fostul şef PRM.

În ceea ce îl priveşte pe actualul lider judeţean al formaţiunii, Mircea Stoian, acesta susţine în continuare că demersul de excludere a colegului său a fost unul potrivit, mai ales că, în opinia sa, acesta nu reprezintă decât o tactică de-a lui Gheorghe de a boicota viitoarele alegeri prezidenţiale: „Acum ne reorganizăm, strângem rândurile, o să asigurăm şi permanenţă la noul sediu al partidului pe care îl vom deschide mâine (n.r. azi) şi ne vedem de treaba noastră".

Cât despre excluderea lui Gheorghe din partid, acesta a susţinut în continuare că fostul său şef nu a predat arhiva, în consecinţă, avea toate motivele să solicite în cadrul Biroului Executiv Judeţean excluderea lui Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dobrogeanul 12 Oct, 2009 18:30 Tov.Gheorghe se indreapta vertiginos catre fostul si viitorul sau sef NICUSOR CONSTANTINESCU. Intrbare:- cum a facut,sau ce a facut,sau ce urma sa faca, daca nu era schimbat din functia de la partid de nu a fost schimbat din functie la REGIA DE DRUMURI,unde toata conducerea a facut un pas inapoi.(prietenii stiu de ce).