Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românul absolvent al Academiei Gărzii de Coastă a SUA, felicitat de Obama "Toata munca mea s-a concretizat prin acea strângere de mână"

ro

01 Jun, 2011 00:00 1898 Marime text

dscf1865_2.jpgPrezent la festivitatea de acordare a diplomelor de excelenţă cadrelor militare în rezervă şi retragere din această seară de la Prefectură, românul absolvent al Academiei Gărzii de Coastă a Statelor Unite ale Americii, Ionuţ Dan Cristea, a povestit, pe scurt cum a fost momentul când a fost felicitat de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, în urmă cu puţin peste două săptămâni.

"A fost un sentiment deosebit, am realizat că cei patru ani de muncă nu au fost în zadar. Totul s-a concretizat prin acea strângere de mână. Ce a însemnat cel mai mult pentru mine a fost faptul că steagul României a fost în spatele meu când am dat mâna cu preşedintele SUA. Patru ani am făcut militărie, şcoală şi sport. A meritat totul până la ultimul efort", ne-a spus Ionuţ care a vorbit şi despre Obama ca un om foarte prietenos, respectuos, exact aşa cumse vede la televizor. În ceea ce priveşte diferenţele dintre armata română şi cea americană, absolventul Academiei s-a abţinut de la a face astfel de comparaţii precizând doar că ţara noastră este mult mai frumoasă şi că da, sunt unele diferenţe între cele două sisteme. "Nimic nu este imposibil, trebuie să muncească mult şi vor ajunge acolo unde vor", le-a spus Ionuţ tinerilor care vor să-i urmeze exemplul şi paşii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • secareanu 31 May, 2011 23:48 felicitari ai grija ca pe aici baietii destepti o iau pe coaja.