Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au înmulţit reproşurile la adresa primarului Un pensionar către Mazăre - „Asta-i Constanţa pe care o văd şi mă cutremur!" (document)

ro

19 Mar, 2011 01:34 1899 Marime text
Tot mai mulţi constănţeni cred că Radu Mazăre a pierdut frâiele Constanţei. Unii dintre locuitorii urbei încearcă să intre în dialog cu edilul pe blogul de campanie al acestuia, transmiţându-i mai dur sau mai cu frumosul că trebuie să facă ceva pentru oraş măcar în al treisprezecelea ceas al celui de-al treilea mandat.

„Bună ziua! Cred că e timpul să vă abateţi atenţia de la politic spre noi: constănţenii care votează! Să-l mai lăsaţi pe Băse şi ai lui şi să încercaţi să faceţi ceva şi pentru noi! Asta dacă vă mai interesează primăria...", i-a transmis Marius B. primarului, pe 15 martie. Constănţeanul i-a făcut chiar şi nişte sugestii edilului, doar-doar s-o apuca de treabă. „Am eu nişte idei (ştiu cum mă numesc când am idei - glumeşte sfătuitorul primarului). Unu - piste de biciclete prin tot oraşul, dar şi prin parcuri. Doi - curăţenia străzilor şi parcurilor (inclusiv plajele). Trei - interziceţi accesul oricărui autovehicul în zonele de recreere (exemplu - trenuleţul care circulă în sezon cu 50km/oră în parcul Tăbăcăriei). Patru - asfaltarea aleilor dintre blocuri. Cinci - fiindcă vine sezonul luaţi măsuri de limitare a poluării fonice cauzată de muzica din localurile publice. În rest, doar respect!", i-a mai spus Marius B. primarului. În aceeaşi zi, o constănţeancă pe nume Rodica Monica Mircea i-a adus lui Mazăre reproşuri legate de modul în care sunt trataţi la Constanţa câinii comunitari.

Mazăre - acuzat de dezastrul de pe strada Traian

Un pensionar îi transmite primarului Constanţei că se cutremură la vederea peisajului dezolant din Peninsulă. „

Dragă Răducule, cred că nu vorbim despre acelaşi oraş - Constanţa! Eu pensionar fiind mă plimb printr-o ruină de oraş, cu o peninsulă ca după Al Doilea Război Mondial, cu un cazinou - odată emblema judeţului, acum o clădire tristă fără uşi şi geamuri şi cu pereţii scorojiţi, o vale a portului ancorată vegetal şi cu chesoane care-i dădeau sprijin puse de un străin, romanizat de dragul pământului românesc - Ing. Anghel Saligny, şi dărâmate de mâna ta Răducule de dragul de a face o construcţie faraonică - nefinalizată, spre disperarea locuitorilor de pe strada Traian, care se văd cu casele ameninţate la cel mai mic seism, cădere masivă de zăpadă... Asta-i Constanţa pe care o văd eu şi mă cutremur!!!", i-a transmis şi Constantin C. lui Mazăre în aceeaşi zi.

I se cer piste pentru biciclişti

Coincidenţă sau nu, un alt mesaj postat chiar ieri pe pagina de web a lui Mazăre conţine propuneri privind realizarea unor piste pentru biciclişti în Constanţa. „Domnule primar, bună ziua! Urmăresc cu invidie şi admiraţie alte oraşe mari ca Sibiu, Timişoara etc. care au realizat şi extind pistele pentru biciclete. Cred că este momentul să se demareze şi-n Constanţa acest proiect, care în prealabil ar trebui supus dezbaterii publice, pentru a se face eventuale propuneri. Vă rog să-mi răspundeţi care este strategia şi tactica primăriei în acest sens, deoarece despre acest proiect se interesează foarte mulţi cetăţeni ai Constanţei", i-a cerut Panfil Gavrilă edilului.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 19 Mar, 2011 08:09 Ce pretentii aveti voi de la mazare cand el e tot timpul drogat si injura la basescu....sa vada el la alegeri cand l-o mai vota draq.