Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se convoacă CCJ Pe 14 septembrie, PNL Constanța definitivează listele pentru alegerile parlamentare!

ro

10 Sep, 2024 13:47 291 Marime text
Reprezentanții organizației județene PNL Constanța au fost convocați în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, sâmbătă, 14 septembrie.

Pe ordinea de zi a sedinței de CCJ se vor afla mai multe puncte printre care și ultimul vot înainte de transmiterea propunerii listei de candidati ai filialei PNL Constanța pentru Parlamentul Romaniei către Biroul Permanent Național al PNL.

CCJ se convoacă după ședința Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Constanța din 31 august 2024, când au fost stabilite candidaturile la alegerile parlamentare ale filialei Constanța.

Vă reamintim, prefectul Silviu Iulian Coșa deschide lista la Senat iar, președintele organizației județene, deputatul Bogdan Huțucă la Camera Deputaților.
Pe lista pentru Camera Deputaților se mai află și deputatul Marian Crușoveanu dar și senatorul Septimiu Bourceanu, care este și președintele organizației municipale.

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, desemnat candidat pentru Senatul României din partea PNL trebuie să se retragă din funcție cu maximum 50 de zile înainte de alegerile parlamentare, adică în prima parte a lunii octombrie, în condițiile în care alegerile parlamentare au loc pe 1 decembrie a.c.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește si
PNL Constanța a decis candidații la alegerile parlamentare Coșa deschide lista la Senat și Huțucă la Camera Deputaților


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii