Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va fluidiza traficul spre sudul litoralului Paşi pentru varianta de descărcare a traficului Medgidia - 23 August

ro

21 May, 2011 03:05 1325 Marime text
Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de ieri şi trei proiecte de hotărâre în sprijinul fluidizării traficului spre sudul litoralului.

Prin proiectul de hotărâre cu nr. 43 pe ordinea de zi a fost aprobată documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii „Continuarea variantei de descărcare şi fluidizare a traficului din sectorul Medgidia spre sudul litoralului", faza SF. Acest proiect se referă la modernizarea a două segmente de drum care se descarcă în DN 39 Constanţa - Mangalia: DJ 392 Pecineaga - Amzacea şi DJ 394 23 August - Pecineaga. Aceste căi rutiere, care vin una în continuarea celeilalte, vor asigura descărcarea traficului dinspre Megidia, Cernavodă, A2 sau chiar DN 2A către staţiunile de pe sudul litoralului.

Prin proiectul nr. 48 de pe ordinea de zi s-a aprobat preluarea variantei rutiere a municipiului Medgidia (5,5 km), denumită în continuare DJ 381B (care face legătura, mai exact, între DJ 222 - DJ 381) şi integrarea ei în comunicaţia rutieră de descărcare a traficului spre sudul litoralului. Prin proiectul nr. 49 de pe ordinea de zi a şedinţei CJC de ieri - o continuare a celui cu nr. 48 - a fost aprobată documentaţia tehnico-economică pentru modernizarea DJ 381B - centura de sud a municipiului Medgidia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii