Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă de Consiliu Local la Năvodari în Joia Mare Primarul Matei aprobă compensarea transportului pentru copii medaliaţi la Sanremo

ro

20 Apr, 2011 02:51 1552 Marime text
Navodari_Nicolae_Matei_003.jpgConsilierii locali năvodăreni vor supune dezbaterii, în Joia Mare, 47 de proiecte importante pentru comunitatea locală. Printre acestea se află şi proiectul care face referire la aprobarea bugetului pentru manifestările cultural-artistice ce se vor organiza în Năvodari pe 1 mai.

Chiar dacă sărbătorile pascale sunt aproape, consilierii locali năvodăreni sunt convocaţi mâine, de la ora 17.00, la Casa Căsătoriilor pentru a discuta un număr de 47 de proiecte. Consilierii vor aproba un proiect care face referire la aprobarea Planului de Analiză şi Acoperire a Riscurilor din oraşului Năvodari. Pentru copii din Năvodari care au fost prezenţi la festivalul „Global Education Festival" de la Sanremo, aleşii locali vor vota decontarea de către autoritatea locală a cheltuielilor de transport. În plus, toţi elevii şi profesorii din Năvodari care au venit de la Sanremo cu premiul I, Delfinul de Aur, vor fi premiaţi de administraţia locală.

Şi anul acesta, primarul Nicolae Matei a reuşit să rupă din bugetul local ceva bani pentru a organiza pentru locuitori câteva manifestări cultural artistice cu ocazia zilei de 1 Mai. În plus, se va supune aprobării şi participarea Consiliului Local Năvodari în calitate de co-organizator la organizarea şi desfăşurarea Festivalului Internaţional de muzică uşoară „Delfinul de Aur", eveniment cu tradiţie în oraşul Năvodari. Pentru comunitatea locală, administraţia vrea să demareze proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Cantina socială şi centru de zi în Navodari - reabilitare şi modernizare".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii