Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă „multicoloră" la PDL Constanţa

ro

23 Mar, 2011 02:40 2373 Marime text
primari_pdl_Vasile_Delicoti_01.jpgLa sediul organizaţiei judeţene a PDL Constanţa a avut loc ieri o întrunire a primarilor şi proiectanţilor investiţiilor depuse spre finanţare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Primarul democrat-liberal al comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, cel care a convocat întrunirea, ne-a declarat că reuniunea a avut ca scop modificarea unor elemente din documentaţiile proiectelor depuse spre finanţare la MDRT. Edilul din Poarta Albă, care s-a interesat direct la minister care sunt modificările ce trebuie efectuate în documentaţii, le-a explicat colegilor ce anume trebuie schimbat în studiile de fezabilitate pentru reabilitarea drumurilor de interes local, depuse spre finanţare de fiecare primărie în parte. De precizat că la şedinţă au fost invitaţi şi colegi de breaslă din PSD şi PNL. „Au participat mai mulţi proiectanţi. Unii proiectanţi au câte patru-cinci proiecte de la mai multe primării, de culori politice diferite, dar nu culoarea politică a contat. I-am invitat, bineînţeles şi cu acceptul preşedintelui PDL Constanţa, să discutăm pe proiecte şi le-am explicat ce modificări trebuie făcute în documentaţii, ca să nu le fie amânate proiectele, pentru că proiectele de drumuri din judeţul Constanţa sunt programate să intre la verificare în Comisia Tehnico-Economică miercuri. Am vrut să-i ajutăm şi pe ei pentru că este bine să ştie care sunt modificările de făcut, ca să nu fie amânaţi pentru o altă comisie. Miercuri vor fi analizate proiectele celor selectaţi pentru prima tranşă. Ştiu că şi Consiliul Judeţean Constanţa are câteva drumuri judeţene tot în această primă tranşă, care va fi analizată miercuri", ne-a declarat primarul Vasile Delicoti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 23 Mar, 2011 23:58 Cu tot respectul draga Manuela Moldodoveanu alege cu mai multa grija ipostazele prezentate in articolele d-tra ,cateodata conteaza si imaginea nu numai activitatea acelei persoane prezentate in articol.