Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Bourceanu nu mai candidează pentru un nou mandat de președinte al filialei municipale PNL Constanța (VIDEO)

ro

12 Oct, 2024 12:24 492 Marime text

Astăzi, PNL Constanța a depus listele candidaților pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral. 

La eveniment a fost prezent și senatorul Septimiu Bourceanu, care candidează la alegerile din 1 decembrie a.c. la Camera Deputaților.

Septimiu Bourceanu, senator PNL a declarat în exclusivitate pentru cotidianul ZIUA de Constanța, că anul viitor, când vor avea loc alegeri la termen nu va mai candida pentru funcția de președinte al organizației municipale (n.r. funcție deținută în acest moment).

La anul sunt alegeri în partid și se va decide cine va conduce organizația municipală. La ora actuală, nu vreau să mai continui ca președinte al organziației. E de ajuns, am fost atâția ani. E normal să vină și altcineva să continue. Contează cine își depune candidatura. Eu voi fi alături de colegi în continuare.

Bourceanu a precizat că va candida pe lista de deputați, dorind să continue proiectele inițiate în mandatul anterior, în special cele din domeniul sănătății. El a subliniat importanța dialogului cu oamenii și a menționat că unele inițiative au devenit legi.

Împreună cu colegii am hotărât să candidez pe lista de deputați. Gânadul este de a-mi continua proiectele pe care le-am inițiat în mandatul trecut. Pe unele nu am avut timp să le duc la capăt. Dorința mea este să continuăm. Proiectele au fost preponderant in domeniul sănătății.Am stat de vorba cu oamenii. Am facut inițiative care astăzi au ajuns legi.- a mai punctat senatorul. 

Huțucă a precizat la evenimentul PNL de astăzi că PNL are garanția că vor câștiga, atât prezidențiale cât și parlamentare, pentru acest scurtin și-au propus un obiectiv minim de 30% din voturi. 
 
Bourceanu a preciat că acest target poate fi atins.

Acest target poate fi atins. Urmează să vedem rezultatul de la alegeri.- a spus Bourceanu. 

Senatorul a comentat despre scandalul din piața imobiliară, subliniind importanța reglementării corecte, transparente și clare, astfel încât instituțiile statului să știe ce au de făcut. El a declarat că va sprijini inițiativele care protejează oamenii și a menționat că o asemenea situație nu ar fi fost posibilă fără implicarea reprezentanților unor instituții ale statului.

Fiecare trebuie să facă ce știe să facă. Voi sprijini orice inițiative care protejează omul. Cred că reglemenetarea trebuie făcută, corect, transparent și clar de la început. Ca instituțiile statului să știe clar ce au de făcut. O asemenea situație nu se putea întâmpla fără participarea unor reprezentanți ai unor instituții alte statului.

Bourceanu subliniază importanța stabilității guvernamentale pentru România, având în vedere contextul regional delicat și războiul de la graniță.

Pentru România este importantă stabilitatea guvernamentala. Alegerile sunt o etapă importanta din procesul electoral al unei țări. Noi suntem într-un context delicat regional, la ora actuală, cu un război la graniță. E important să avem stabilitate. Trebuie să fim extrem de atenți.- a mai punctat senatorul.




Citește și:

LIVEPNL Constanța depune listele candidaților pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii