Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) „Din toamnă, primarul Chițac se pregătește să aducă PSD și AUR la putere în Constanța!"

ro

05 Jul, 2024 16:20 1095 Marime text



Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion spune că din toamnă, când va intra oficial în cel de-al doilea mandat, primarul Vergil Chițac va aduce la putere PSD și AUR, cu care vrea să facă majoritatea în Consiliul Local Municipal Constanța. Cel puțin așa reiese din singurul interviul pe care Chițac l-a acordat după ce a fost reales edil al Constanței.

Vergil Chițac a făcut un calcul personal din care i-a reieșit că cei care l-au ajutat să câștige alegerile, alături de votanții tradiționali ai PNL, ar fi fost parte din electoratul PSD și AUR.

În acest context, a mai spus Chițac că din toamnă, va discuta atât cu PSD cât și cu AUR.

Totodată, Chițac a precizat că aceasta este punctul său de vedere și nu poziția Partidului Național Liberal, filiala Constanța.

„Vergil Chițac a menținut PSD la butoane în Constanța încă din acest mandat, deși în 2020 a fost ales promițând că va scăpa orașul de pesedism. În campania de acum pentru alegerile locale, nici nu s-a mai obosit să critice PSD.

În al doilea mandat, primarul Chițac va deschide ușa larg și pentru AUR, anunțând public că va apela la voturile consilierilor pentru proiectele „majore”, nu știm care.

Penelistul Chițac nu are nicio problemă cu AUR, cum nu au la nivel central nici PNL și nici PSD, crescând AUR din calcule politice.

Proiectele majore ale primarului PNL de până acum au vizat vânzarea la bucată a plajelor în favoarea liderilor PSD și pregătirea unor tunuri imobiliare, cum ar fi cel cu șoseaua de coastă. Ce le-a promis consilierilor AUR rămâne de văzut în perioada următoare.

Pentru aceia dintre voi care încă se mai întreabă, consternați, cum de a reușit Vergil Chițac să-și păstreze scaunul de primar, explicația o dă chiar el. Chițac a „analizat” și a stabilit că voturile pentru realegerea lui au venit de la votanții PSD, PNL și AUR și pe aceștia vrea să-i reprezinte.

Factura acestei înțelegeri politice începe să fie scadentă din toamnă și, cel mai probabil, vom plăti tot noi, constănțenii", atrage atenția președintele USR Constanța, Stelian Ion.

Acesta a mai adăugat că atât el, cât și USR Constanța vor face opoziție cu toată forța „acestui clan politic care a pus stăpânire pe orașul și județul nostru".


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina 08 Jul, 2024 08:37 USR nu se dezminte de prostia care i-a consacrat. Si nici Stelian Ion. Nu Chitac aduce PSD și AUR la Consiliul Local. Electoratul a decis asta. Ei sunt cei care nu au făcut absolut nimic in beneficiul orașului. Doar au votat contra la orice. Inclusiv la proiectele lor.