Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, USR - „În ultima ședință de Consiliu Local din această lună a fost votată atestarea apartenenței în domeniul privat a unui teren de 8.931 mp din cartierul Tomis Plus”

ro

29 Jun, 2024 10:00 63 Marime text
Stelian Ion, lider USR Constanța, vorbește de atestarea apartenenței în domeniul privat a unui teren de 8.931 mp din cartierul Tomis Plus, votată în ultima ședință CLM Constanța.

Liderul USR menționează că este proiectul care în programul USR de guvernare locală l-a prezentat în campania electorală, și a  inclus un proiect de amenajare a unei grădini publice cu loc de joacă

 
 
„În ultima ședință de Consiliu Local din această lună a fost votată atestarea apartenenței în domeniul privat a unui teren de 8.931 mp din cartierul Tomis Plus. Ce înseamnă acest lucru? Este una dintre etapele legale administrative ce permite Primăriei să preia un teren fără proprietar, să îl inventarieze și să-l utilizeze în folosul comunității”, a spus Stelian Ion.
 
„Este vorba despre terenul pentru care, în programul USR de guvernare locală pe care l-am prezentat în campania electorală, am inclus un proiect de amenajare a unei grădini publice cu loc de joacă. Urmărim cu atenție ce se întâmplă cu acest proiect cu speranța de a fi dus la bun sfârșit și nu blocat, așa cum s-a întâmplat cu proiectul parcului din Faleză Nord.
 
Amintesc că în situația terenului din Tomis Plus se mai află o parcelă din cartierul Compozitori, unde am propus, de asemenea, amenajarea unei grădini publice cu locuri de joacă și terenuri de sport”, transmite Stelian Ion, din partea USR Constanța.


 
Citește și
Stelian Ion, președinte USR Constanța „Chițac a știut de ilegalitățile de pe plaja Caelia, dar a ținut totul secret în campania electorală“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii