Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion „USR va intra cu toată forța în campaniile electorale din această toamnă"!

ro

08 Sep, 2024 11:03 228 Marime text

 
 
„Decizia noastră este să candidăm singuri, fără a mai face o alianță electorală. Echipa care a discutat cu alte partide politice de dreapta a constatat că pretențiile acestora au fost nerezonabile și imposibil de pus în practică.
 
Obiectivul nostru rămâne neschimbat: să ajugem să avem în România, după aceste alegeri, un președinte de dreapta și un guvern de dreapta, care să facă reforme.
 
În Constanța, avem un primar PNL care numai de dreapta nu este și care ține cu dinții de alianța cu PSD. Un primar PNL care majorează taxe și impozite din pix, care nu este în stare să ia măsuri pentru a atrage investiții private și care se laudă că Primăria este cel mai mare investitor în oraș.
 
Sunt foarte mulți constănțeni care resping această combinație politică – PSD&PNL – și măsurile lor economice toxice. Le vom prezenta în amănunt programul nostru politic, pentru că avem măsuri care să redreseze economia, să dezvolte țara prin investiții și prin folosirea eficientă a fondurilor europene, pentru reducerea corupției, creșterea calității educației și pentru un sistem de sănătate funcțional și profesionist", transmite președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion.

În opinia acestuia, sondajele de opinie recente arată că Elena Lasconi este cel mai bine clasat candidat de dreapta la alegerile prezidențiale și care poată să învingă candidații PSD din aceste alegeri.

„Avem un program electoral cu reforme reale și avem cel mai bun candidat la Președinție", a concluzionat liderul local al USR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii