Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subprefectul Curt-Mola a depasit linia continua sa intreaca masina rutierei

ro

07 Aug, 2010 00:00 2000 Marime text
4_mola_-_aidun_curt_mola.jpgÎn primă instanţă, Curt-Mola a pierdut procesul cu Poliţia Rutieră pentru depăşire neregulamentară. Acum se luptă în recurs pentru a nu-i fi reţinut permisul de conducere.

Subprefectul Constanţei, Aidun Hazgan Curt-Mola, a intrat în conflict cu Poliţia Rutieră Constanţa anul trecut, când s-a ales şi cu un proces în instanţă, în contencios-administrativ şi fiscal. Subprefectul s-a gândit să atace pe orice cale legală o plângere contravenţională. Dar despre ce este vorba? „Eram în drum spre Bucureşti şi mă grăbeam, numai că, în faţa mea, era o maşină a Poliţiei Rutiere, care mergea încet. Nu puteam să depăşesc, pentru că era linie continuă, aşa că am stat în spatele maşinii de poliţie până când s-a terminat linia continuă şi atunci am depăşit. Cei doi poliţişti m-au oprit şi au vrut să-mi ia permisul, pentru că am depăşit pe linie continuă“, a precizat Aidun Curt-Mola. Iar de atunci, subprefectul Constanţei este prezent în instanţă la orice înfăţişare. „În primă fază, la procesul intentat de mine Poliţiei Rutiere, am mers la Medgidia la fiecare înfăţişare, dar am fost la mâna orgoliilor a doi poliţişti, care nu au prezentat dovezi şi nici instanţa nu a luat în calcul memoriul meu pentru prezumţia de nevinovăţie, aşa că am pierdut. Am făcut recurs pe 5 august şi, dacă nu am câştig de cauză, atunci voi preda permisul, pentru o lună“, a conchis Aidun Curt-Mola. Bănuim că cei doi poliţişti au stat intenţionat la pândă, rulând încet, pentru a-i forţa pe cei din spatele lor să depăşească pe linia continuă. Zărind începutul liniei discontinue, subprefectul a forţat şi a depăşit, însă poliţiştii asta au şi vrut... să prindă pe cineva „ciupind“ linia continuă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 07 Aug, 2010 09:52 nasini de taatr scirbos sclavul mafiei turcesti si tataresti-cita spaga si a luat de la capii mafiei ? pe cadir pe agiacai ii sti?