Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suparat pe „tradatori", Minca nu mai vrea sa fie viceprimar

ro

11 Apr, 2010 03:14 2105 Marime text

minca_.jpgViceprimarul Mangaliei, Ion Mincă, s-a supărat foarte tare pentru faptul că în grupul celor „zece" s-a făcut o breşă, iar Mihai Claudiu Tusac, edilul oraşului, a avut în cele din urmă câştig de cauză în privinţa bugetului local. De aceea, de vineri, acesta a intrat în concediu fără plată şi, cel mai probabil, de la 1 mai liderul PC Constanţa va renunţa la funcţia publică.

„Nu mai am cum să lucrez cu astfel de oameni, care nu ţin cont decât de interesele personale. E o lecţie pe care am învăţat-o şi care îmi confirmă un lucru: că în ţara aceasta trebuie să îţi pese numai de tine şi de familia ta şi nu de soarta celorlalţi. M-am săturat să urc şi să cobor etajul al II-lea al primăriei şi, drept răsplată, să fiu trădat astfel. E posibil ca de la începutul lunii să renunţ la funcţia de viceprimar", a declarat pentru „Ziua de Constanţa" Ion Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • karadeniz 11 Apr, 2010 10:53 Nea Nelu dacă tot ai scos din uz xeroxurile primăriei astă iarnă, ia arată-ne şi nouă ceva din culisele cumetrilor Iorguş şi Tusac. Nu că ar păţi ceva dar măcar să ne mai distrăm şi noi.
  • samy 11 Apr, 2010 10:05 Minca asta aduce vara moldovence de la chisinau care pe pune pe praduiala,si daca ii cauti cu vizele iti spun ca sunt aduse in schimb de experienta,fetele de liceu care nu sunt majore,si care muncesc moca,vin cu un anume valentin,si ii mai plaseaza si lu nea minca asta cate una,danseaza moca la el acolo pt ca el le foloseste drept plapuma pt prietenii lui,de aici se scot ele.ii transmit pe acesta cale lu nea minca ca ...schimbul de experienta nu se fc in restaurante dansand oriental la mese,ci daca tot sunt de la liceul de coregrafie din chisinau ,schimbul de experienta ar trebui sa fie facut in teatre sau in scolile de profil.dar asta sa zis anul trecut de la vize ca asa sunt aduse si braziliencele lui mazare si cei de acolo de la vize nu pot sa faca nimic in sensul asta.poate reusiti voi cei de la ziua sa starpiti aparitia moldovenilor de pe litoral...impreuna cu minca asta si cu valentin