Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telenovela de la Grădina, episodul II Politică, păruieli şi nebunii în cancelaria şcolii

ro

06 Nov, 2010 00:00 3356 Marime text
Şirul de evenimente cu iz telenovelistic din comuna Grădina nu se mai opreşte. De data aceasta, în rolurile principale sunt nepoata primăriţei şi cumnata acesteia. Din motive lesne de înţeles nu vom da în vileag numele eroilor, dar cine are de înţeles să înţeleagă.

Povestea începe în cancelaria şcolii, unde o anume Corina, care este şi nepoata primăriţei, a fost prinsă că întreţinea relaţii sexuale. Gurile rele spun că amantul acesteia este chiar contabilul Primăriei din Grădina, care are cu 10 ani mai puţin decât directoarea şcolii. Ghinionul a făcut ca şi copiii din şcoală să-i fi văzut pe cei doi amorezi în plină acţiune. Zvonurile circulă repede în comuna Grădina, motiv pentru care şi soţul acesteia, cu care se află în divorţ, precum şi toată familia lui au aflat păţania din cancelarie. Spiritele s-au încins şi mai tare atunci când Corina s-a prezentat în casa socrilor, pentru a face ad-hoc un partaj al bunurilor, aceasta vrând cu orice preţ să ia maşina, proprietate comună cu soţul. Acolo s-a întâlnit însă cu fosta cumnată, care a şi luat-o la bătaie de cum a văzut-o, drept pedeapsă pentru oprobiul public la care sunt supuse rudele prin alianţă. Pe lângă maşină, cei doi soţi ar mai avea de împărţit şi o moară de mălai care a fost construită în curtea părinţilor Corinei. "Articulată" de cumnată, directoarea s-a prezentat la şcoală cu urme ale violenţei fizice, astfel că toţi copiii au avut motiv de glume în ziua respectivă. Aceleaşi surse spun despre Corina că ar fi fost numită în funcţie de PSD, pe vremea când avea numai un an vechime şi nici măcar acum nu a susţinut examenul de licenţă. La toate aceste date relatate de la faţa locului, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, Aliss Andreescu, a rămas fără cuvinte. "Noi nu am primit până acum nicio plângere în acest sens, însă vom investiga faptele şi vom trimite acolo o echipă pentru a vedea ce s-a întâmplat. Dacă faptele se dovedesc a fi adevărate, atunci va fi vorba despre o revocare din funcţie, deoarece cancelaria nu poate fi folosită în alte scopuri decât cele pentru care este destinată în mod legal", a declarat Aliss Andreescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alex 19 Jan, 2011 19:34 mi-au fost colege si tot timpul au fost in avantaj pentru ca au avut bani,ca pe corina sincer nu prea o ducea capul la invatatura.nu degeaba se spune ca ce semeni aia culegi!!!!
  • nu conteaza 12 Jan, 2011 09:45 nu cunosc bine situatia dar de ce va luati de familia Iacobici????ce vina au ei pentru ce a facut Corina????asa fac toti cand se ajung:D foarte bun exemplu ati dat 'doamna'directoare...continuati!!!luati exemplu cls a 8 a!!!!!poate aveti shi voi vro sansa la directoare!!! :))))
  • narcis 11 Nov, 2010 18:47 corina vino la mine
  • oauuuu... 08 Nov, 2010 10:54 Miroase a facatura...nu credeti tot ce se scrie in ziare, s-ar putea sa vrea sa se scape de ea...comploturile I.S.J. Cta....
  • vizitator 07 Nov, 2010 20:14 "d-na" primar a avut ce sa le invete pe SONIA si pe CORINA ... experienta dobandita la turci si alte experiente de pe plaiuri romanesti , plus prostia grasa ce le caracterizeaza pe ce cele doua pitipoance dovedesc "RENUMELE" , "BOGATIA " , "INTELIGENTA " fam. iacobici ! TARE MANDRU TREBUIE SA FI BEBE IACOBICI ! 2 c...e in casa ta si un fiu cioban - dement ! NU VI SE PARE CA SUNT O ALTFEL DE FAMILIE ADAMS !??
  • adina 07 Nov, 2010 16:49 glavancele neam de centuriste.
  • nicu 07 Nov, 2010 16:42 da este adevarat eu traiesc cu aceasta corina,cu toate ca am lucrat cu sotul ei in primarie,dar ce poti face ca barbat, cind esti rugat de o femeie care te doreste cu disperare.
  • alina 07 Nov, 2010 16:12 asa cum s-a mai spus in familia primaritei din gradina,vezi si nepoata acesteia,care a transformat scoala in casa de toleranta acelasi lucru intimplindu-se si in primarie,sper ca acum partidul din care faceparte sa ia masuri.