Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tit Liviu Brăiloiu, fost prefect și senator a preluat conducerea organizației PSD din Eforie. Ce decizii a luat?

ro

08 Oct, 2024 10:42 437 Marime text
Tit Liviu Brăiloiu, fost prefect de Constanța și senator PSD a preluat din 26 septembrie a.c.conducerea organizației PSD din Eforie.

Decizia a fost luată în BPJ, urmare a rezultatelor slabe pe care echipa condusă de Ionel Damian le-a obținut la alegerile locale din 9 iunie, a precizat pentru ZIUA de Constanța fostul senator.

După numire, Brăiloiu a convocat un Birou Permanent Local în cadrul căruia s-a votat retragerea sprijinului politic pentru funcția de consilier local pentru Ionel Damian și Tiberiu Gămeșeanu, dar și pentru alți doi social-democrați care se aflau oricum pe poziții neeligbile.

După acest vot în BPL Eforie, președintele Brăiloiu a transmis către secretarul UAT Eforie și Judecătorie spre validare, numele supleanților de pe lista PSD pentru CL Eforie. Este vorba despre Ionela Lokman și Dumitru Sorin Munteanu.




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii