Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Total Service International, preferata primăriei pentru dube

ro

30 Jun, 2011 00:00 2297 Marime text
masini_primarie_-_Primaria_Constanta_01.jpgSocietatea de la care Primăria Constanţa a cumpărat maşini şi autoutilitare în leasing încă din 2008 - SC Total Service International SRL -, a mai parafat în urmă cu câteva zile un contract cu municipalitatea constănţeană.

Contra sumei de 231.137,62 de lei fără TVA, firma a câştigat contractul privind achiziţia a două utilitare pentru transport marfa în sistem leasing operaţional. Surprinzător sau nu, firma a fost singura care a participat la această licitaţie şi, bineînţeles, a fost declarată câştigătoare. Suma maximă pe care municipalitatea o oferea pentru acest contract era de 233.627,1 lei fără TVA.

Cele două dube cu motorizare diesel cumpărate de primărie trebuie să nu aibă un consum mai mare de 9 l/100 km în mediul urban, să fie dotată cu aer condiţionat, radio-cd-mp3 şi instalaţie de sonorizare, instalaţie de filtrare şi recirculare a aerului în habitaclu, computer bord, scrumieră şi brichetă electrică, post de conducere şi pasageri, avertizare uşi deschise, închidere centralizată acţionată prin telecomandă, geamuri laterale electrice.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, administrator al firmei este Cristina Simona Cristocea, care este şi asociat în firmă, împreună cu Olteanu Constantin. Firma are ca obiect de activitate comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule şi are sediul pe bulevardul Tomis nr. 103. Director la Dacia încă din Epoca de Aur, Constantin Olteanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din acest domeniu la nivelul judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii