Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Treceri de pietoni vopsite pesedist la Mangalia

ro

11 Jun, 2011 01:00 1624 Marime text
treceri_pietoni_mangalia.jpgDe aproximativ o săptămână, toate trecerile de pietoni din oraşul Mangalia au fost vopsite ca la zi mare şi nu oricum: exact în culorile partidului pe care îl reprezintă, roşu şi alb. Pe strada Rozelor, care nu este una dintre cele mai lungi străzi din municipiu, din 100 în 100 de metri sunt treceri de pietoni, de la distanţă se vede strada ca şi cum toată ar fi vopsită în roşu.

Acţiunea, demarată cu mult timp înainte de campania electorală de la anul, nu pare să fie decât o altă acţiune specifică partidului din care face parte. Şi în Constanţa sunt trecerile de pietoni vopsite într-o culoare brună, care aduce foarte puţin spre roşu, însă municipalitatea mangaliotă pare să fi încălcat orice urmă de normalitate. Pe lângă aceste treceri de pietoni, şi trotuarele au fost vopsite în aceleaşi culori, alb şi roşu, alternativ. Investiţia primăriei pare să fie una considerabilă, din moment ce toate trecerile de pietoni au beneficiat de o altă imagine. Mai mult, investiţia este cu atât mai proastă în condiţiile în care străzile sunt deteriorate, investiţia în drumul ce leagă Saturn de Venus mai are mult până să fie finalizată, iar trotuarele arată şi ele pe zi ce trece mai rău.

Menţionăm că pe tot parcursul zilei de ieri nu am reuşit să luăm legătura cu primarul Claudiu Tusac.

Prefectul judeţului, Claudiu Palaz, a precizat că va face verificări cu privire la îndeplinirea normelor de culoare în ceea ce priveşte marcarea unor astfel de treceri de pietoni şi nu numai şi va acţiona în consecinţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii