Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac ii cere lui Foleanu un miliard de lei daune

ro

01 Apr, 2010 03:19 1783 Marime text

cap_7.jpgPrimarul Mihai Claudiu Tusac a declarat ieri, că a înaintat în instanţă o acţiune prin care îi cere daune morale consilierului local Paul Foleanu, pentru afirmaţiile făcute într-un comunicat de presă. Consilierul ar fi afirmat în comunicatul cu pricina faptul că „având în vedere faptele deosebit de grave săvârşite de Claudiu Tusac în complicitate cu funcţionari din primărie, vom sesiza organele de cercetare penală să verifice legalitatea acestor acţiuni".

„L-am dat în judecată pentru aceste afirmaţii şi îi cer un miliard de lei daune morale pe care o să îi împart angajaţilor din primărie", a declarat Mihai Claudiu Tusac ieri, în cadrul unei întâlniri de la primărie. „Să aibă şi funcţionarii despre care pomenea de o bere".

Paul Foleanu afirmă că aşteaptă cu nerăbdare să vadă plângerea formulată de avocaţii primarului: „Domnul Tusac uită de zecile de procese pe care mi le-a intentat în ultimii doi ani şi din care nu a câştigat niciunul. Aştept cu interes plângerea formulată şi îl rog pe domnul primar să achite nota avocaţilor din banii personali, nu din cei publici, ca până acum".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii