Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele protocoale USL se semnează la Mangalia şi la Năvodari Dragomir (PNL) - „Cele două localităţi sunt problematice, orgoliile sunt mai mari" (galerie foto)

ro

16 Apr, 2011 02:44 1928 Marime text
USL_2.jpgIeri, la sediul USL de la Trocadero, au mai fost semnate încă nouă protocoale de colaborare între şefii organizaţiilor locale ale PSD, PNL şi PC. Printre cele 18 organizaţii care mai au de încheiat parteneriate au rămas şi două localităţi unde şefii organizaţiilor nu au ajuns încă la un numitor comun: Năvodari şi Mangalia. În ultimii ani, între cele trei organizaţii din aceste localităţi nu a existat niciodată o bună comunicare.

Relaţiile deloc cordiale între organizaţiile din Mangalia şi Năvodari au fost readuse în prim plan ieri, la evenimentul de semnare a nouă protocoale de colaborare USL, chiar de către liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir. De altfel, această situaţie a fost abordată în contextul în care la această reuniune a USL a venit şi Jean Paul Tucan, un „ilustru" absent din viaţa publică şi politică în ultimele luni. „Cele două localităţi sunt problematice, orgoliile sunt mai mari. Vom face tot posibilul să rezolvăm şi aceste situaţii.

DSCF1472.jpgMai sunt două săptămâni, în care sperăm că vom finaliza semnarea protocoalelor. Săptămâna viitoare, terminăm cu localităţile ce au mai rămas din judeţ, iar după Paşti continuăm cu municipiul Constanţa şi cu oraşele unde mai avem probleme. Vom găsi soluţii indiferent unde se va ajunge, nimic nu ne va sta în cale", a spus Dragomir. La reuniunea liberală-pesediso-pecistă a venit şi senatorul Puiu Haşotti, mai mult pentru a întregi atmosfera şi a sta la o mică şuetă cu Mazăre, iar sper final a apărut şi şeful CJC, Nicuşor Constantinescu. Invitat de Mazăre să vorbească şi el despre protocoalele USL, Constantinescu i-a replicat: „Mai vorbiţi şi voi, eu am vorbit toată săptămâna".

Ieri, s-au semnat protocoale pentru Corbu, Medgidia, Fântânele, Cogealac, Istria, Limanu, Mihai Viteazu, Săcele şi Târguşor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • navodari 18 Apr, 2011 14:29 La Navodari nu exista nici-un conflict. Inca din 2008 PSD colaboreaza foarte bine cu PNL in interesul orasului. Singurul element conflictual la Navodari este Jean Tucan care este sustinut neconditionat de catre Dragomir Gheorghe. Sa va ia necuratul pe amandoi Dragomire
  • soi 16 Apr, 2011 11:23 astia viseaza, tocmai ce se incalca protocolul la Mangalia, PDL e cu PNl si PRM . PC ...